• Blog
  • 9 juli 2024
  • Geplaatst door FirmaStek

Verkoop Schoemaker Toren gestart!

De verkoop van de 72 prachtige koopappartementen in Schoemaker Toren is officieel gestart! Vanaf nu kun je je inschrijven op één of meerdere bouwnummers van jouw voorkeur. In dit blog lees je alles wat je moet weten over het aanbod t/m de inschrijving en de Meet & Greet. 

Aanbod

Een prachtig appartementengebouw met 72 royale appartementen, type Bakema, Kuyper, Rietveld en Berlage. Variërend van 3- tot maar liefst 4-kamerappartementen met 68 stallingsplaatsen op het bijbehorende privé-parkeerterrein. 

Bekijk het aanbod >>  

Schrijf je nu in!

Met één klik op de inschrijflink kom je terecht op jouw persoonlijke pagina van de Schoemaker Toren. Op deze pagina vind je alle informatie over de inschrijfprocedure. Let op: de inschrijving is persoonlijk en niet overdraagbaar. Per huishouden is één inschrijving mogelijk, maar je kunt wel meerdere bouwnummers opgeven.

Schrijf je hier in >>

Digitaal inschrijven, hoe werkt dat?

Het inschrijfproces is volledig online en leggen we stap voor stap uit: 

  1. Persoonlijke link aanvragen: Vraag een persoonlijke link aan via onderstaande link.
  2. E-mail ontvangen: je ontvangt een e-mail met een persoonlijke link.
  3. Inloggen: klik op de link in je e-mail om in te loggen op jouw Schoemaker Plantage account.
  4. Inschrijven: klik op 'Online inschrijven de Schoemaker Toren', vul alle gevraagde gegevens in en dien het formulier in.

Persoonlijke link aanvragen >>

Deadline inschrijven

De inschrijfperiode eindigt op dinsdag 16 juli om 10:00 uur. Na deze deadline vindt de toewijzing plaats. Als je een woning toegewezen krijgt, word je uiterlijk woensdag 17 juli of donderdag 18 juli gebeld door de makelaar om een afspraak te maken. Als je niet meteen een woning toegewezen krijgt, word je automatisch op de reservelijst geplaatst en hierover ontvang je uiterlijk vrijdag 19 juli bericht.

Kom naar de Meet & Greet

Heb je nog vragen? Kom dan naar de Meet & Greet op zaterdag 13 juli bij Café Labs, Stieltjesweg 226 in Delft. Tussen 10:30 uur en 12:00 uur staat het verkoopteam klaar om al je vragen te beantwoorden. Er is geen nieuwe informatie beschikbaar op de Meet & Greet die je nog niet hebt ontvangen, maar het is een uitstekende gelegenheid om je vragen persoonlijk te stellen en met het verkoopteam in gesprek te gaan. Deelname is gratis en vrijblijvend.

Nog even alles op een rij

  • Start inschrijving: dinsdag 9 juli, rond 15:00 uur
  • Meet & Greet: zaterdag 13 juli van 10:30 - 12:00 uur
  • Sluitingsdatum: dinsdag 16 juli, 10:00 uur
  • Toewijzing en belletje van de makelaar: uiterlijk donderdag 18 juli

Vragen?

Heb je nog vragen over de woningen of de inschrijfprocedure? Neem dan contact op met een van onze makelaars. Zij staan je graag te woord en helpen je verder.

Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars
015 212 52 88
nieuwbouw@vansilfhout.nl

Olsthoorn Makelaars
070 308 46 56
nieuwbouw@olsthoornmakelaars.nl

Deel
Gekopieerd!