Ontdek je huis. Maak je thuis. Voel je thuis.

Het indelen, afwerken en inrichten van je nieuwbouwwoning is een stevige klus. Je ontdekt pas echt wat bij je past als je het probeert. Dat kan nergens beter dan bij Homestudios, met hulp van onze deskundige specialisten, een handig online platform én een uniek experience center.

Bekijk de kopersopties online

Bekijk de kopersopties online

Alle kopersopties van jouw favoriete bouwnummers bekijk je online op Mijn Homestudios voor jouw project. Van extra lichtpunten en data-aansluitingen tot een uitbouw en opties voor sanitair en tegelwerk. Maak één of meerdere woonontwerpen om inzicht te krijgen in de specifieke mogelijkheden. Dit helpt je om een gefundeerde keuze te maken voor de woning die het beste bij jou past. Bovendien krijg je zo een goed beeld van de bijbehorende investering.

Naar mijn Homestudios
Bezoek het Homestudios experience center

Bezoek het Homestudios experience center

In het Homestudios experience center komen jouw keuzes tot leven. Hier vind je – in één sfeervolle ruimte – alle kennis en inspiratie op het gebied van wonen. Waaronder een Kennisstudio vol praktische informatie en een Creatiestudio om te ontdekken wat echt bij jou past. Eén van de hoogtepunten is de Inspiratiestudio met elf volledig afgewerkte en ingerichte voorbeeldwoningen. Ieder bezoek aan het Homestudios experience center brengt je weer een stap dichter bij je nieuwe thuis.

Stel jouw ideale keuken samen

Stel jouw ideale keuken samen

Tover je het liefst een snelle maaltijd op tafel of houd je van uitgebreid koken voor (en met) de mensen die je liefhebt? De ideale keuken is voor iedereen anders. Tijdens je eerste bezoek aan het Homestudios experience center kun je de nieuwste keukenapparatuur ontdekken en materialen en kleuren live bekijken. Samen met de keukenspecialist bespreek je die dag de mogelijkheden voor jouw woning.

Jouw nieuwe badkamer en toilet

Jouw nieuwe badkamer en toilet

De badkamer en toiletruimte(s) vormen een belangrijk onderdeel van je woning. Daarom wil je natuurlijk dat deze ruimtes zo goed mogelijk aansluiten bij jouw wensen. De woonadviseur helpt je bij het maken van keuzes binnen de beschikbare mogelijkheden. Ter voorbereiding hierop vind je op de pagina Sanitair en Tegelwerk (op Mijn Homestudios) alle informatie over de mogelijkheden.

Interieurafwerking

Interieurafwerking

Niet alleen voor de keuken en het sanitair kun je bij Homestudios terecht, maar ook voor de afwerking en inrichting van je woning. Denk aan de binnendeuren, raamdecoratie en (maatwerk) inbouwkasten. Ook volledig afgewerkte wanden, vloeren en (wanneer aanwezig) trappen behoren tot de mogelijkheden. Onze ervaren interieurspecialisten helpen je om de gewenste sfeer door te voeren in alle onderdelen van jouw interieur. Helemaal passend bij je persoonlijke stijl, wensen én budget.

Ontdek je huis. Maak je thuis. Voel je thuis.

Samen met onze specialisten creëer je jouw ideale thuis. Zij helpen je bij het maken van keuzes uit de beschikbare mogelijkheden voor jouw woning. Met de juiste expert op het juiste moment, ben je verzekerd van het beste advies.

Bekijk de video

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over je mogelijkheden bij Homestudios? Bekijk de veelgestelde vragen hieronder of neem contact met ons op.

Wanneer kan ik langskomen in het Homestudios experience center?
Wanneer je een optie hebt op de woning of de woning hebt aangekocht, word je vanzelf uitgenodigd voor je eerste afspraak met je persoonlijke woonadviseur. Wil je na je eerste bezoek aan het Homestudios experience center nog even op je gemak rondkijken? Dan kun je straks via Mijn Homestudios eenvoudig een vrij bezoek inplannen voor een ander moment.
Waar ligt Schoemaker Toren?
Schoemaker Toren ligt tegenover de TU Delft op de oude TNO-locatie.
Wie ontwikkelt Schoemaker Plantage?
Professor Schoemaker Plantage C.V. en AM is beherend vennoot van Schoemaker Plantage. De betrokken makelaars zijn Van Silfhout & Hogetoorn makelaardij en Olsthoorn Makelaars.
Waar is het Homestudios experience center gevestigd?
Het bezoekadres is Proostwetering 31, te Utrecht. Dit is aan de A2 (vlakbij The Wall).
Wat is Schoemaker Plantage?
Schoemaker Plantage is een nieuwbouwontwikkeling in Delft. Dit nieuwe woonlandschap bestaat uit Klinkerbuurt en Grasbuurt, verbonden door een prachtig groen stadspark in het midden. De ruime opzet van de buurt vormt een mooi contrast met het drukke stadse leven dat zich op slechts 10 minuten fietsen afspeelt. Hier woon je omringd door groen én met de stadse voorzieningen dichtbij.
Welke huizen worden er gebouwd?
Er zullen in de Schoemaker Toren 72 prachtige 3- en 4-kamerappartementen gebouwd worden met royale buitenruimtes.