• Blog
  • 8 juli 2024
  • Geplaatst door FirmaStek

Verkoop Schoemaker Toren start dinsdag 9 juli

Het is zover! Aanstaande dinsdag 9 juli om 15:00 uur start de verkoop van de Schoemaker Toren.

Schrijf je nu in als belangstellende

De Schoemaker Toren, gelegen aan de rand van de groene oase van de Schoemaker Plantage, biedt 72 prachtige 3- en 4-kamerappartementen. Deze woningen combineren modern design met optimaal comfort. Elk appartement beschikt over royale buitenruimtes van minimaal 15m2, perfect om te ontspannen en van het uitzicht te genieten. Wonen in de Schoemaker Toren biedt een ideale omgeving voor iedereen die zoekt naar een comfortabele en stijlvolle woning. Je woont hier te midden van groen en bent tegelijkertijd snel in het bruisende centrum van Delft.

Bekijk het aanbod >>

Meer informatie over de Schoemaker Toren?

Aanstaande dinsdag 9 juli vanaf 15:00 uur is alle verkoopdocumentatie beschikbaar op de website, inclusief de VON-prijzen per bouwnummer. Schrijf je nu in en ontvang maandag 8 juli de online brochure en de VON-prijzen. Mis deze kans niet om jouw droomwoning in de Schoemaker Toren te bemachtigen!

Kom naar de Meet & Greet

Heb je nog vragen en wil je die persoonlijk stellen? Kom dan op zaterdag 13 juli van 10:30 uur tot 12:00 uur naar de Meet & Greet bij Café Labs, Stieltjesweg 226, Delft. Het verkoopteam staat klaar om al je vragen te beantwoorden. Aanmelden is niet nodig.

Vragen?

Heb je nog vragen over de woningen of de inschrijfprocedure? Neem contact op met een van de verkopende makelaars. Zij helpen je graag verder.

Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars
015 212 52 88
nieuwbouw@vansilfhout.nl   

Olsthoorn Makelaars
070 308 46 56
nieuwbouw@olsthoornmakelaars.nl

Deel
Gekopieerd!