• Blog
  • 11 juni 2024
  • Geplaatst door FirmaStek

Duurzaam wonen in Schoemaker Toren

Wonen in een appartement dat helemaal klaar is voor de toekomst, waar duurzaamheid en comfort hand in hand gaan. Dat is precies wat de Schoemaker Plantage biedt. Deze moderne appartementen combineren duurzame materialen met geavanceerde technologieën om een leefomgeving te creëren die zowel aangenaam als verantwoord is.

De woningen zijn standaard uitgerust met zonnepanelen, waardoor je zelf groene energie opwekt. Dat is financieel voordelig voor jou en goed voor het klimaat. Het slimme verwarmingssysteem met vloerverwarming en een luchtwarmtepomp zorgt voor een constante, comfortabele temperatuur in je huis. Geen koude voeten meer in de winter en een aangename koelte in de zomer.

Een gezond binnenklimaat wordt gegarandeerd door het automatische CO2-gestuurde ventilatiesysteem, dat altijd voor frisse lucht zorgt. Dit vermindert stofcirculatie en houdt de luchtkwaliteit hoog. Dat maakt de woning aangenaam en gezond. Daarnaast zijn de woningen gebouwd met duurzame materialen zoals FSC- of PEFC-gecertificeerd hout, waardoor je bijdraagt aan verantwoord bosbeheer en duurzaamheid.

Wonen in de Schoemaker Plantage betekent kiezen voor een toekomstbestendige woning die niet alleen nu, maar ook op de lange termijn voordelen biedt. Comfort, gezondheid en duurzaamheid komen hier samen in een harmonieuze leefomgeving. 

Deel
Gekopieerd!