• Blog
  • 20 juli 2023
  • Geplaatst door FirmaStek

Nog enkele woningen beschikbaar Grasbuurt 2

Wil jij ook wonen aan een vrij en groen hof? Dan is een Brede Gezinswoning echt iets voor jou! Er zijn nog enkele Brede Gezinswoningen in Grasbuurt 2 direct beschikbaar. Met een woonoppervlakte van ca. 157 – 167 m2 zijn deze woningen heerlijk ruim en bieden ze een tal van mogelijkheden. Op de eerste verdieping vind je 4 slaapkamers, een badkamer en separaat toilet. In de 10 meter diepe achtertuin geniet je samen met familie en vrienden van een gezellige barbecue. 

Bekijk hier het beschikbare aanbod >> 

Hier woon je straks in een fijne wijk in een duurzame woning op 10 minuten fietsen van de binnenstad Delft. Inmiddels is de bouw van deze woningen gestart en naar verwachting start de oplevering begin 2024. Zie jij jezelf hier wonen? Neem dan direct contact op met de makelaars. 

Meer weten over wonen in Grasbuurt?
Neem ook dan contact op met een van de projectmakelaars, zij informeren je graag over de woningen en de mogelijkheden. Het verkoopteam staat je graag te woord met advies en informatie.

Van Silfhout & Hogetoorn Makelaars - (015) 212 5288
Olsthoorn Makelaars - (070) 308 4656

Deel
Gekopieerd!