• Blog
  • 16 januari 2024
  • Geplaatst door FirmaStek

Binnenkort nieuw aanbod in Grasbuurt

Laatste kans: Duurzaam wonen in Grasbuurt 

Zeer binnenkort gaat de verkoop van start voor Grasbuurt 3c, met 21 Hofwoningen en 4 Royale twee-onder-één-kapwoningen. Na het succes van Grasbuurt 3a en 3b, waar nagenoeg alle woningen verkocht zijn en de bouw medio mei begint, is dit je laatste kans om in deze duurzame nieuwbouwwijk te wonen. Wil jij ook genieten van een prachtige woning met tuin in Grasbuurt? Lees dan snel verder!

Belangstellende inschrijving

Ben jij geïnteresseerd in een woning in Grasbuurt 3c? Schrijf je dan nu in als belangstellende en houd je mailbox goed in de gaten. Met het grote succes van de vorige fasen, is het essentieel om er snel bij te zijn. Wees er zeker van dat je als eerste op de hoogte bent van alle ontwikkelingen.

Financiële voorbereiding

In aanloop naar de start van de verkoop kun je nu al actie ondernemen. Kandidaten die een financieringsverklaring uploaden bij de inschrijving krijgen voorrang bij de toewijzing. Om deze kans niet te missen, is het verstandig om nu alvast een afspraak te maken met een financieel adviseur. Bespreek jou of jullie financiële situatie en zorg ervoor dat je goed voorbereid bent.

Laatste kans op duurzaam wonen

Met Grasbuurt 3c bieden we een laatste kans om deel uit te maken van deze prachtige plek in Schoemaker Plantage. Geniet van modern comfort, een eigen tuin en duurzame voorzieningen. Mis deze unieke kans niet en neem de eerste stap naar jouw droomwoning!

Schrijf je nu in als belangstellende voor Grasbuurt 3c >>

Deel
Gekopieerd!