• Blog
  • 7 december 2023
  • Geplaatst door FirmaStek

Kennismaken met Homestudios Experience Center

Stap binnen in de wereld van Homestudios, waar jouw reis naar een nieuw thuis een onvergetelijke ervaring wordt. In het Homestudios Experience Center gaan de adviseurs all the way om jou te informeren, inspireren en begeleiden op weg naar je droomwoning, je nieuwe thuis.

Wat kan er en wat kost het?

Voordat je zelfs de koopovereenkomst hebt ondertekend, biedt 'Mijn Homestudios' je de mogelijkheid om online alle beschikbare opties te bekijken en te bundelen in persoonlijke woonontwerpen. Je ziet precies wat er mogelijk is én wat de kosten zijn van jouw keuzes.

Naar de showroom

Zodra je je handtekening onder het koopcontract hebt gezet, word je uitgenodigd door je persoonlijke woonadviseur, jouw vaste aanspreekpunt tot aan de oplevering van je nieuwe woning. Samen met de woonadviseur betreed je het Homestudios Experience Center, een ware ontdekkingsreis. Hier begin je met een adviesgesprek waarin jouw wensen in kaart worden gebracht op basis van de manier waarop je leeft of wilt leven. Wand- en vloerafwerking, binnendeuren, verlichting, je nieuwe keuken en badkamer – alles komt uitgebreid aan bod.

Ohhh, zit dat zo!

In de kennisstudio leer je meer over de vele keuzemogelijkheden die je hebt. Ontdek bijvoorbeeld verschillende soorten keukenkastdeurtjes, welk effect verlichting boven, naast of achter je badkamerspiegel kan hebben en bepaal hoe hoog je het toilet wilt ophangen. Zaken waar je misschien niet meteen aan denkt, maar waar over alle details is nagedacht, wetende dat deze keuzes straks van invloed zullen zijn op jouw woonplezier.

Jouw droomkeuken

Een bezoek aan het Homestudios Experience Center is niet compleet zonder een kookdemo. Een professionele kok laat je zien wat een stoomoven voor je kan betekenen en hoe verschillende afzuigkappen functioneren. Na de lunch stel je samen met de keukenspecialist jouw droomkeuken samen. De woonadviseur heeft de keukenspecialist al op de hoogte gebracht, dus je hoeft niet je hele verhaal opnieuw te vertellen.

Mix & Match

Als je ervoor kiest om je huis woon-klaar op te laten leveren, kun je in de inspiratiehuizen jouw keuzes maken voor de muurkleuren, vloeren en de afwerking van de trap. Het handige is dat je niet alles los hoeft uit te zoeken, waardoor alles bij elkaar past. 

Klaar voor de start...

Tot slot bezoek je de 3D-studio, waar jouw compleet ingerichte huis wordt getoond. Loop rond en ervaar je nieuwbouwhuis alsof het al is gebouwd. Geen verrassingen, geen spanning, alleen maar opwinding voor het moment dat je de sleutel ontvangt en kunt genieten van wonen in Grasbuurt.

Word je ook steeds enthousiaster over Grasbuurt? Natuurlijk houden we je hier en via de nieuwsbrief ook op de hoogte van het moment dat Grasbuurt 3c in verkoop gaat.

+ 0
Deel
Gekopieerd!