• Blog
  • 3 oktober 2022
  • Geplaatst door FirmaStek

Bezoek Homestudios op 10 oktober

Unieke kans!
Uiteraard kun je veel informatie over de woningen in Grasbuurt 3 op de website vinden via impressies, verkooptekeningen en in je digitale Mijn Homestudios omgeving. Met een bezoek aan Homestudios maak je het hele plaatje compleet.

Op maandag 10 oktober van 17:00 tot 19:00 uur zijn alle belangstellende kopers voor een woning in Grasbuurt 3 van harte uitgenodigd om langs te komen in het Homestudios Experience Center. Dit is een unieke ervaring die je niet wilt missen! In het Homestudios Experience Center krijg je de mogelijkheid om door de woningen heen te lopen. Ervaar hoe het is om door een royale en brede gezinswoning te lopen of beleef de royale twee-onder-een-kapwoning. Ook voor de overige woningtypes vind je hier volop inspiratie. Bekijk hier alvast het introductiefilmpje!  

Wanneer: maandag 10 oktober
Hoe laat: 17:00 tot 19:00 uur
Waar: Homestudios Experience Center – Proostwetering 31, Utrecht

We ontvangen je graag met iets te drinken en een warme snack. Uiteraard zijn de makelaars ook aanwezig.

Doorloop deze stappen voor aanmelding
Omdat wij graag de tijd willen nemen voor je bezoek vragen wij om onderstaande stappen te volgen om een tijdslot van aankomst te kiezen. Dit tijdslot is alleen bedoeld als aankomsttijd, je kunt zo lang als gewenst blijven (tot 19.00 uur) voor meer informatie en vragen.

Stap 1
Vraag een persoonlijke link aan via onderstaande link om in te loggen op je Schoemaker Plantage account: https://account.schoemakerplantage.nl/inloggen/

Stap 2
Je ontvangt een e-mail met een persoonlijke link. Door te klikken op de link in je mail kom je in je eigen Schoemaker Plantage – Grasbuurt 3 account

Stap 3
Klik op 'Sneak Preview Homestudios Grasbuurt 3'

Stap 4
Selecteer een tijdslot naar keuze. Na indiening ontvang je een bevestigingsmail.

De bevestiging van aanmelding is ook het toegangsbewijs op 10 oktober en er wordt bij aankomst gevraagd om die te tonen aan één van de medewerkers.
Beeld: Homestudios

Deel
Gekopieerd!