• Blog
  • 29 september 2022
  • Geplaatst door FirmaStek

Van appartement in het centrum naar Brede gezinswoning in Grasbuurt

Michelle (echte Delftenaar) en Pritish (uit India) ontmoette elkaar op de TU Delft tijdens hun studie. Ze gingen samenwonen in een appartement in het centrum van Delft en hebben nu hun eerste woning gekocht; een Brede gezinswoning in Grasbuurt 2. Lees hier hun verhaal!

Een kijkje nemen
‘Vorig jaar zagen we het aanbod van Grasbuurt 1 voorbijkomen en zijn we, omdat we toch dichtbij wonen, alvast op de locatie gaan kijken. We schreven ons in, maar kregen toen helaas geen woning toegewezen. Bij de verkoop van Grasbuurt 2 hebben we onze eerste keus, een Brede gezinswoning, toegewezen gekregen!’

Enthousiasme
‘Door de gesprekken met de makelaars werden we nog enthousiaster over de Grasbuurt, juist ook met het oog op duurzaamheid en de mooie groene velden voor de deur. De sfeer en uitstraling van de woningen sprak ons direct aan. Wat we zo fijn vinden aan de Brede gezinswoning is de enorme ruimte binnen, uiteindelijk is dat voor ons het belangrijkst. Hoewel we het centrum en het gemak ervan wel gaan missen, is de stad met 10 minuten fietsen redelijk dichtbij en kunnen we makkelijk naar de Delftse hout. Waar we graag hardlopen, fietsen en ontspannen.’   

Droomkeuken
‘Onze droomkeuken komt aan de voorzijde van de woning. We houden namelijk allebei van koken en straks kunnen we alle pannen kwijt. Daarnaast vinden we het heel leuk dat er een barretje komt, hiermee maken we de keuken ook langer. Dit zagen we bij ons bezoek aan Homestudios en sprak ons direct aan, hier zijn we goed geholpen.’

Werkkamer en diepe tuin
‘Verder komt er een dakkapel op de tweede verdieping. Hier hoopt Pritish een werkkamer van te maken, zodat hij ook thuis kan werken. Daarnaast willen we graag genieten van de 10 meter diepe tuin, waardoor we niet voor een uitbouw kozen. Hier kunnen we straks lekker buiten eten, een zwembadje neerzetten of een balletje trappen. Daar hebben we echt veel zin in.’

Ontwikkelingen volgen op de voet
‘Het is nog even spannend hoe het er in het echt uit komt te zien. Maar omdat we in Delft wonen rijden we regelmatig even langs de bouwplaats om de ontwikkelingen van Grasbuurt 1 te zien, dat is erg leuk. We kunnen dan ook niet wachten tot wij af en toe tijdens de bouw mogen kijken. Op deze manier krijg je namelijk feeling met je toekomstige huis. En het feit dat je alles zelf kan kiezen geeft je direct een thuisgevoel!’

Zie jij jezelf ook wonen in Grasbuurt 2? Er is nog een enkele Brede gezinswoning beschikbaar. Bekijk hier welke woningen beschikbaar zijn en schrijf je in via ‘aanmelden’. Of bel direct met een van de makelaars om jouw interesse kenbaar te maken.

Deel
Gekopieerd!