• Blog
  • 23 september 2022
  • Geplaatst door FirmaStek

Bouw Grasbuurt 2 start half november

We hebben goed nieuws! Want de bouw van Grasbuurt 2 start half november dit jaar. Deze week hebben de kopers van Grasbuurt 2 de brief ontvangen, hierin werd vermeld dat de opschortende voorwaarden van hun koop- en aannemingsovereenkomst zijn vervuld. Voor de overdracht van hun woning kunnen zij een afspraak maken bij de notaris. Weer een mijlpaal die gevierd kan worden!   

Nieuwe fase
Hiermee start binnenkort ook een nieuwe fase: namelijk de bouw van Grasbuurt 2. Uitvoerder BAM Wonen is inmiddels gestart met de voorbereiding van de bouw van Grasbuurt 2 en verwacht de tweede helft van november 2022 te starten met de bouw van 44 woningen van Grasbuurt 2.

Woningtypes Grasbuurt 2
Grasbuurt 2 bestaat uit een mix van woningtypes: de royale gezinswoningen, brede gezinswoningen en de riante twee-onder-een-kapwoningen. Er zijn in deze fase nog enkele brede gezinswoningen te koop.

Brede gezinswoningen
In een brede gezinswoning woon je prachtig omringt door groen, met uitzicht op een ruim hof. De woningen zijn heerlijk ruim (5,7 meter breed) en hebben een oppervlakte van ca. 161 m2. Ze bieden meerdere indelingsmogelijkheden. Zo creëer je bijvoorbeeld de eetkamer aan de voorzijde en loop je vanuit je woonkamer de tuin in. Of je kiest voor een riante woonkeuken met openslaande deuren naar de tuin. De circa 10 meter diepe tuin maakt het plaatje compleet. Parkeren doe je in een van de naastgelegen parkeerhoven. De woningen zijn duurzaam, gasloos en worden compleet uitgevoerd met keuken en sanitair.

Zie jij jezelf wonen in Grasbuurt 2? Bekijk hier welke woningen beschikbaar zijn en schrijf je in via ‘aanmelden’. Of bel direct met een van de makelaars om jouw interesse kenbaar te maken.

Deel
Gekopieerd!