• Blog
  • 4 februari 2022
  • Geplaatst door FirmaStek

Uitwaaien vanaf Schoemaker Plantage met Hely

Deze winter kun je vanuit de Hely Hub in Schoemaker Plantage lekker uitwaaien in Katwijk aan Zee. In deze tijd van het jaar wanneer de zon laat opkomt en de kou in de lucht hangt, is het dé perfecte timing om lekker naar het strand te gaan en je hoofd leeg te maken. Daar helpt Hely graag aan mee!

 

Tot en met 6 maart 2022 heeft Hely een speciale uitwaai actie! Je kunt op reis met een van de Hely auto’s en een tripje naar Katwijk aan Zee maken. Waar je bij Brownies&downieS Katwijk een gratis warm drankje en een luxe brownie krijgt op vertoon van je rit in de app.

 

Brownies&downieS is een horecagelegenheid met vestigingen door heel Nederland, waaronder ook een locatie in Katwijk. Hier krijgen jongeren met een verstandelijke beperking een leer-werkplek aangeboden. Deze medewerkers worden samenwerkers genoemd en werken niet alleen in de bediening, maar ook achter de bar én in de keuken. Zij bezorgen alle bezoekers een onvergetelijke ervaring, met hun motto: puur is perfect!     

 

Dus reserveer deze winter nog jouw trip in de Hely app en ga lekker uitwaaien op het strand. Trakteer jezelf daarna op een lekker drankje en hapje bij Brownies&downieS.  

 

Meer informatie over deze actie lees je op: hely.com/uitwaaien

Boek hier jouw rit. Ben je nieuw bij Hely? Meld je hier aan.

Deel
Gekopieerd!