• Blog
  • 31 december 2021
  • Geplaatst door FirmaStek

Het succes van Hely Hub Schoemaker

Sinds december 2018 kun je in de Grasbuurt gebruik maken van Hely Hub Schoemaker, dé aanbieder in deelfietsen en -auto’s. Zo kun je gemakkelijk een elektrische auto of bakfiets lenen, zonder dat je er zelf een hoeft aan te schaffen. Dat sluit perfect aan bij het duurzame karakter van Schoemaker Plantage. Na drie jaar kunnen we zeggen dat daar volop gebruik van wordt gemaakt. Leuk om te weten is dat voornamelijk veel jonge gezinnen, starters en studenten Hely Hub weten te vinden.   

Ruim aanbod
Via verschillende aanbieders maakt Hely Hub diverse soorten deelvervoer beschikbaar in één app, met maar liefst 3 (elektrische) auto’s en 3 elektrische fietsen in de Grasbuurt. Hoewel de deelauto in gebruik populairder is dan de fietsen, worden beide vervoersmiddelen veel gebruikt door de bewoners van Schoemaker Plantage.

Extra deelauto
Hely Hub Schoemaker heeft op dit moment een vaste klantenbase. Het aantal gebruikers is tijdens de verscherpte Covid maatregelen gelijk gebleven, maar het aantal ritten per gebruiker is wel omlaaggegaan. Aangezien er maandelijks een consistent aantal rijders gebruik maakt van de voertuigen, is een paar maanden geleden gekozen om de capaciteit te vergroten. Daarom is er een extra auto bij geplaatst.

Hely Hub Schoemaker voor jou
Het merendeel van de gebruikers woont op loopafstand van de Hely Hub. Het is dus goed bereikbaar vanuit Schoemaker Plantage. Wil je ook gebruik maken van Hely Hub Schoemaker? Dat kan via deze link. Op deze manier is delen makkelijker, flexibeler en toegankelijker. Veel reisplezier! 

Deel
Gekopieerd!