• Blog
  • 7 september 2021
  • Geplaatst door FirmaStek

Stads wonen aan je eigen park? Grasbuurt 1 is nu in verkoop!

Aan de noordoostkant van Schoemakerplantage ligt Grasbuurt 1 omringd door bestaand groen en water. Hier zijn 73 woningen in 5 verschillende types nu in verkoop. De woningen grenzen aan het stadspark, staan aan statige groene straten of hebben uitzicht op het water voor de deur. Inschrijven kan nog tot 15 september 10:00 uur

Het groene karakter van Grasbuurt 1
Wil je echt het gevoel van privacy ervaren? In Grasbuurt 1 woon je op ruime kavels en aan rustige straten met veel groen. Parkeren kan achter of naast je woning waardoor de buurt autoluw oogt. De architecten van Bedaux de Brouwer en WAM omschrijven de stijl als ‘de Nieuwe Delftse School’ vanwege het gebruik van bijzondere warmrode bakstenen, rijke details in de gevel, erkers en hoge daken met schoorstenen. Het aanbod bestaat uit royale gezinswoningen, riante twee-onder-een-kap woningen en vrijstaande villa’s.

 

Schrijf je nu in
De inschrijving is gestart en sluit op woensdag 15 september om 10:00 uur. Alle verkoopinformatie is hier te bekijken. Of meld je direct aan voor de online inschrijfprocedure 

 

Financiële check

Onderdeel van de inschrijving is een financiële check. Alle info hierover vind je hier . Wil je meer weten over de verkoop van je huidige woning of je financiële situatie? Het verkoopteam en onze makelaars staan voor je klaar!

 

Belangstelling?
Op onze website lees je alles over stads wonen aan je eigen park en de ligging van Grasbuurt op fietsafstand van het historische centrum van Delft.

 

 https://schoemakerplantage.nl/nl/


 

Deel
Gekopieerd!