• Blog
  • 30 augustus 2021
  • Geplaatst door TeamSchoemakerPlantage

Het is bijna zover! Woensdag 1 september start verkoop Grasbuurt 1.

Woensdag 1 september aan het einde van de middag delen wij de nieuwsbrief met daarin de link naar de online inschrijfprocedure, de prijslijst, meer en minderwerklijst via Homestudio’s en de aanvullende verkoopinformatie. Deze informatie is dan ook beschikbaar via de website.

Een groot deel van de verkoopinformatie is nu al beschikbaar, deze informatie vind je hier. Op woensdag 15 september om 10.00 uur sluit de inschrijfperiode. Noteer deze data alvast in jouw agenda.

Openstelling Schoemakerloods; kom langs en bekijk de maquette

De Schoemakerloods is geopend op:

• Donderdag 2 september van 18.00 tot 20.00 uur [EXTRA OPENSTELLING]

• Zaterdag 4 september van 10.00 tot 12.00 uur

In de Schoemakerloods kan je de maquette bekijken van Schoemaker Plantage en je vragen stellen aan de aanwezige makelaars. Wil je langskomen in de Schoemakerloods? Reserveer dan nu een tijdvak voor één van deze data door een e-mail te sturen naar nieuwbouw@vansilfhout.nl of nieuwbouw@olsthoornmakelaars.nl met daarin de datum en het gewenste tijdstip per heel of half uur. In verband met de coronamaatregelen is het niet mogelijk om zonder afspraakbevestiging de Schoemakerloods te bezoeken.

Adres Schoemakerloods Bakemastraat 97L in Delft

Let op: de Schoemakerloods is alleen bereikbaar via de Van Embdenstraat richting De Booijstraat, aan het einde rechtsaf de Bakemastraat. Meer informatie over de Schoemakerloods vind je hier.

Financiële check

We vragen je om bij de inschrijving een financiële check toe te voegen, meer informatie hierover vind je hier. Wil je informatie over de verkoop van je huidige woning, de waarde van je woning of jullie financiële situatie? Neem contact op met de makelaars, het verkoopteam staat je graag te woord met advies en informatie. Wist je dat Hypotheek24 jou ook kan helpen met de financiële check? Klik hier voor meer informatie.

 

Deel
Gekopieerd!