• Blog
  • 9 augustus 2021
  • Geplaatst door TeamSchoemakerPlantage

Een wandeling door de Plantage

Het winterse weer zorgt voor prachtige foto’s, zo ook in de Schoemaker Plantage. Het is dan ook heerlijk om een frisse neus te halen en een wandeling te maken door Schoemaker Plantage.

Een van de veel gelopen routes is een rondje van ongeveer 2,5 of 5 kilometer. Wij hebben de routebeschrijving ontvangen van Sonja, zo kun jij hem zelf ook lopen! 1. Loop de Schoemaker Plantage uit en sla rechtsaf de Schoemakerstraat op. 2. Neem vervolgens de eerste rechtsaf (de Evertslaan) of de tweede rechtsaf (de Telderslaan). Zo kom je aan het einde rechts langs het water te lopen. Voor de hondenbezitters is het ook fijn om te weten dat dit een uitrenveld is. 3. Sla vervolgens aan het einde van het pad weer rechtsaf (dus richting de Schoemakerstraat). Zo loop je tussen het hek door weer de Schoemaker Plantage op. Ben je nog niet uitgewandeld? Kies dan voor de route van 5 kilometer. 4. Voor deze route sla je niet rechtsaf aan het einde van het pad, maar steek je het fietspad over om het pad verder te volgen. Nu loop je tussen de A13 en Delftechpark. Dit pad kun je volgen, want leidt vanzelf naar de Schoemakerstraat ter hoogte van afrit N470.

Deel
Gekopieerd!