• Blog
  • 22 juli 2021
  • Geplaatst door TeamSchoemakerPlantage

Schoemakerloods zaterdag open

Wie benieuwd is naar de maquette van de Schoemaker Plantage en vragen heeft over de woningen in de Grasbuurt, kan vanaf zaterdag 24 juli in de Schoenmakerloods terecht. De makelaar is iedere zaterdag tussen 10:00 uur en 12:00 uur aanwezig.

Het is direct ook een mooie gelegenheid om een kijkje te nemen op deze prachtige locatie in Delft waar de woningen in het eerste deelgebied de Klinkerbuurt al met veel plezier worden bewoond. Wil je een bezoek brengen aan de Schoemakerloods? Reserveer dan nu een tijdvak door een e-mail te sturen naar nieuwbouw@vansilfhout.nl of nieuwbouw@olsthoornmakelaars.nl met daarin de datum en het gewenste tijdstip per heel of half uur tussen 10.00 en 12.00 uur. In verband met de Coronamaatregelen is het niet mogelijk om zonder afspraakbevestiging de Schoemakerloods te bezoeken. Het kans maken op een woning is niet afhankelijk van je bezoek aan de Schoemakerloods. 

Deel
Gekopieerd!