• Blog
  • 7 juli 2021
  • Geplaatst door TeamSchoemakerPlantage

Grasbuurt 1 eind augustus in verkoop!

Binnenkort start de verkoop van de 73 exclusieve woningen in Grasbuurt 1. In deze eerste fase van Grasbuurt bieden we 5 verschillende types aan. Je vindt de woningen op verschillende plekken in de buurt. Kies je voor een royale vrijstaande woning of twee-onder-een-kapwoning aan het stadspark, een extra brede gezinswoning in de groene straatjes of een royale rijwoning met uitzicht op de oostelijke waterplas?

Voor Grasbuurt 1 hebben we een brochure gemaakt waarin je op een inspirerende manier kennismaakt met deze nieuwe buurt. Hierin proef je de sfeer van wonen in Grasbuurt, vind je impressies en sfeerplattegronden van de verschillende woningen en lees je over Delft. De brochure is online beschikbaar zodat je je alvast kunt verdiepen in de verschillende woningen voordat de verkoop start.

Nieuw woningaanbod in Schoemaker Plantage

Grasbuurt is de nieuwste buurt van Schoemaker Plantage. Dankzij het tuindorp karakter is de hele buurt prachtig groen. De woningen staan hier als het ware 'met hun voeten' in het gras en liggen veelal aan de groene uitlopers van het stadspark. De woningen in Grasbuurt 1 gaan gefaseerd in verkoop. Naar verwachting start eind augustus de verkoop van de twee-onder-één kapwoningen en vrijstaande villa’s en medio september de verkoop van de royale gezinswoningen en brede gezinswoningen. We streven ernaar om de verkoopinformatie eind juli online te plaatsen zodat je je op basis van deze gegevens kunt inlezen en ook inzicht kunt krijgen in jouw financiële mogelijkheden. Olsthoorn Makelaars en Van Silfhout en Hogetoorn Wereldmakelaars adviseren je graag bij deze voorbereidingen. Neem hiervoor gerust contact op met de makelaar. Op het moment dat de verkoop daadwerkelijk van start gaat zijn ook de meerwerkopties en prijzen hiervan beschikbaar. De inschrijfperiode is één week nadat de verkoop is gestart.

Natuurlijk zijn we ons ervan bewust dat je mogelijk nog op vakantie bent eind augustus. Gelukkig vindt de start verkoop online plaats en ontvang je de nieuwsbrief met de inschrijflink in jouw mailbox zodat je, ook als je op vakantie bent jouw keuze kunt bepalen en die online kenbaar maken. Uitleg hierover geven wij je in de nieuwsbrief met de aankondiging van de start verkoop. Wij verwachten je eind juli hier nader over te kunnen informeren. Ben je nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief? Meld je dan nu aan via dit formulier!

Interieur impressie

Breng een bezoek aan de locatie

Vooruitlopend op start verkoop zijn de voorbereidende werkzaamheden op de locatie gestart! Tot aan de komende bouwvak zullen deze werkzaamheden worden voortgezet. Denk hierbij aan de voorbelasting maar ook het aanleggen van de riolering. Er is dus steeds meer activiteit op de locatie! Als je in de buurt bent, kom zeker even kijken en proef de sfeer! Loop een rondje door Klinkerbuurt of geniet van een hapje en/of drankje bij de tijdelijke ondernemers. Check de social media kanalen voor de openingstijden.

Grasbuurt woning impressie

Deel
Gekopieerd!