• Blog
  • 11 maart 2021
  • Geplaatst door TeamSchoemakerPlantage

Nieuwe woningen Grasbuurt deze zomer in de verkoop

We verwachten deze zomer te starten met de verkoop van de 73 woningen van de eerste fase in de Grasbuurt! Hier staan de woningen als het ware 'met hun voeten' in het groen en liggen ze aan de groene uitlopers van het park. Dit maakt het park onderdeel van de groene woonbuurt, zoals dat ook bij het Delftse Agnetapark is gedaan.

De rijhuizen liggen in slingerende rijtjes verspreid door de Grasbuurt. Voor een parkbeleving in de gehele buurt vind je groene hagen bij de overgang van privé naar openbaar. Zo kun je in de Grasbuurt ontsnappen aan je drukke bestaan en genieten van de privacy. De woningen die in de Grasbuurt komen zijn niet geheel nieuw, ze staan namelijk ook deels in de Klinkerbuurt. Wel krijgen ze een uitstraling die past bij de Grasbuurt. Ook vind je er een aantal nieuwe woningtypes, zoals twee verschillende soorten twee-onder-een-kap woningen en één type vrijstaande woningen. Grasbuurt fase 1 is gelegen aan de kant van de Professor Evertslaan. In deze eerste fase kun je kiezen uit vijf verschillende woningtypes. Hieronder vertellen we je alvast kort over de verschillende woningen. In april presenteren we het woningaanbod met de eerste koopsomindicaties op onze website. Zodra deze informatie online staat, brengen we je hiervan op de hoogte via onze nieuwsbrief

situatiekaart
Klik hier om de situatie uit te vergroten

Royale gezinswoning (29 woningen)
Aan de oostelijke waterplas vind je de royale gezinswoningen van circa 130 m². Door de prachtige ligging kijk je heerlijk uit over het water en groen voor de deur! De woningen hebben een statige uitstraling door de extra hoge kap. Deze hoge kap ziet er niet alleen prachtig uit, maar zorgt er in de woning voor dat er nog meer ruimte is. In basis krijgt deze royale gezinswoning een vliering. Op de eerste verdieping vind je twee slaapkamers, een badkamer en een werkkamer. Hierdoor is er op de tweede verdieping alle ruimte voor een riante slaapkamer. Deze huizen hebben fijne kavels van 108 - 118 m² en zeer zonnige tuinen waar je in alle rust kunt genieten. 

Brede gezinswoning (14 woningen)
Aan de verschillende straatjes richting de royale gezinswoningen vind je de brede gezinswoningen. Hier woon je omringd door groen. Deze woningen zijn met hun woonoppervlakte vanaf circa 160 m² heerlijk ruim en bieden tal van mogelijkheden! Creëer bijvoorbeeld een fijne zithoek en royale woonkeuken op de begane grond. Op de eerste verdieping zijn maar liefst 4 ruime slaapkamers en het huis heeft een ruime zolder. De woningen liggen op ruime kavels variërend van 130 - 195 m². 

Twee-onder-één kapwoning (20 woningen)
Via een speelse zijentree betreed je deze ruime twee-onder-één kapwoning vanaf circa 160 m². De twee-onder-een-kapwoningen vind je terug aan het park of in kleinschalige hofjes. Laat je verrassen door de indeling, want de woonkamer is hier maar liefst 8 meter breed! Hier geniet je van de rust en privacy. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer. Ook heeft deze woning een ruime zolder en een heerlijke kavel van 250 - 330 m² met twee parkeerplaatsen op eigen terrein. 

Twee-onder-één kapwoning met garage (4 woningen)
Deze ruime twee-onder-een-kapwoning van circa 170 m² heeft standaard een garage die je optioneel aan je woonkamer kan laten toevoegen. De zijentree splitst de woning in twee delen. Zo heb je een ruime woonkamer en leefkeuken met de entree in het midden. Op de eerste verdieping vind je 4 slaapkamers en een badkamer. Ook heeft deze woning een ruime zolder. De woningen vind je terug aan het park of in kleinschalige hofjes, zodat je optimaal geniet van jouw privacy. Dankzij de royale kavels van 340 - 380 m² heb je een riante tuin. Ook heb je twee parkeerplaatsen op eigen terrein. 

Vrijstaande woning (6 woningen)
De luxe vrijstaande woningen vanaf circa 170 m² vind je terug op de mooiste plekjes in de Grasbuurt. Hier woon je direct aan het park of in één van de kleinschalige hofjes. Deze woning biedt je alles wat je van een vrijstaande woning mag verwachten. Hier geniet je van volop woonruimte, een ruime garage en een royale tuin met uitzicht over het groen. De riante kavels zijn maar liefst 380 - 450 m²! De vrijstaande woning heeft een voor- en achterkamer met in het midden een ruime entree. Op de eerste verdieping vind je 4 slaapkamers en een badkamer. Ook heb je hier een ruime zolder. De woning wordt uitgerust met twee parkeerplaatsen op eigen terrein.

 

Deel
Gekopieerd!