• Blog
  • 16 december 2020
  • Geplaatst door TeamSchoemakerPlantage

Geef Schoemaker Plantage kleur en win mooie prijzen!

De kerstvakantie staat voor de deur, dus dat betekent warme avonden binnenshuis omringd door het gezin. Om deze toch wel bijzondere tijd thuis samen door te komen hebben we iets leuks bedacht: namelijk een Schoemaker Plantage kleurwedstrijd! Dé perfecte coronaproof activiteit voor tijdens de kerstvakantie.

Win mooie prijzen!

De wedstrijd start op 18 december en duurt tot zondag 3 januari. En er zijn een aantal prachtige prijzen te winnen! Van kleurdozen tot gezelschapsspellen. Alles om de lockdown coronaproof door te komen. De winnaars van de kleurwedstrijd worden bekend gemaakt op maandag 4 januari 2021 en ontvangen hun prijs zo snel mogelijk. 

Hoe doe ik mee?

Download hier de kleurplaat. Print hem uit, kleur hem in en stuur een foto met vermelding van naam en leeftijd naar info@schoemakerplantage.nl. Je kunt de kleurplaat tot uiterlijk zondag 3 januari insturen! De winnaars worden ontvangen zo snel mogelijk bericht en ontvangen hun prijs in het begin van het nieuwe jaar thuis. 

 

Deel
Gekopieerd!