• Blog
  • 17 december 2019
  • Geplaatst door TeamSchoemakerPlantage

De Hely December Special

De feestdagen zijn in aantocht! Dat betekent veel gezelligheid en lekker eten, maar ook flink kerstinkopen doen en puzzelen met de aangepaste dienstregeling. In de Hely Hub bij de Schoemaker Plantage vind je allerlei vervoermiddelen om deze periode goed door te komen. En omdat de feestdagen al duur genoeg zijn, verhuurt Hely speciaal in december iedere dag alle e-bikes voor max. €1 per dag! Lees hieronder meer over deze decemberactie, wat leuke feitjes over de hub en handige tips om je vervoer deze periode goed te regelen.

In de Hely Hub staan 4 e-bikes klaar die je ieder moment kunt huren via de Hely app. Normaal kost een e-bike €1.50 per uur en max. €9 per dag, maar speciaal voor de feestmaand betaal je max. €1 per dag. De aanbieding is elke dag in december 2019 geldig en kan alleen gebruikt worden door mensen met een compleet Hely account. Heb je nog geen Hely account? Op www.hely.com of in de Hely app kun je je nog aanmelden voor een gratis proefmaand!

Hoe gaat het nu met de Hely Hub?

Voor wie nog niet bekend is met de hub: Hely heeft eind 2018 haar eerste hub met diverse soorten deelvervoer geopend op de parkeerplaats van de Schoemaker Plantage. Misschien heb je de elektrische bakfiets en de fietsenbox met e-bikes al wel eens gezien, maar er staan ook diverse (elektrische) auto’s klaar. Via de Hely app kun je van al deze vervoermiddelen gebruik maken. De afgelopen tijd is er veel gebeurt in de Hely Hub Delft. Van fotoshoots tot bijbestellen van extra grote auto’s op verzoek van de bewoners. Iedere maand schrijven meer mensen zich in bij Hely om deelvervoer voor het eerst te proberen, ter vervanging van een tweede auto of om sporadisch met de bakfiets op pad te gaan. Met stip de favoriet van Hely Hub Delft waren de elektrische auto’s en de stadsauto’s, maar de e-bikes waren ook erg gewild.

Je vervoer handig geregeld tijdens de feestdagen

Tijdens de feestdagen geldt vaak een aangepaste dienstregeling voor het openbaar vervoer. Voor zulke situatie is het goed om te weten dat je bij de grote auto’s en de bakfiets van tevoren kunt reserveren. Zo weet je zeker dat je op tijd op je bestemming komt.

Alle kerstboodschappen en andere inkopen neem je het liefst in een trip mee. Als je zelf geen of geen grote auto hebt, staan er meerdere grote auto’s met extra veel laadruimte voor je klaar in de Hely Hub.

Onverwacht multifunctioneel vervoermiddel: de elektrische bakfiets. Hiermee ging jij misschien met kleintjes of hond op pad in de zomer, maar de elektrische bakfiets is juist ook zeer geschikt voor het vervoeren van grote spullen. Bijvoorbeeld kratten bier voor de nieuwjaarsborrel, of om alle kerstpakketjes op de post te doen.

Met deze winterse wind en temperaturen is zwoegen op de fiets niet bepaald een pretje. Maar met de e-bike fiets je zonder veel inspanning makkelijk van a naar b! Niet alleen is dit een stuk duurzamer dan het OV of de auto, je bent vaak ook een stuk sneller op je bestemming door de kerst-/parkeerdrukte in de stad. Elke dag van december huur je bij Hely een e-bike voor max. €1 per dag.

Deel
Gekopieerd!