• Blog
  • 6 juni 2019
  • Geplaatst door TeamSchoemakerPlantage

Kickstart jouw zomer tijdens het (sportieve) Bijna-Zomerfeest

Op zaterdag 15 juni vieren we dat het bijna zomer is in de Schoemaker Plantage! Vol sportieve workshops van Delftse ondernemers, muzikale optredens, knutselactiviteiten en theatervoorstellingen.

Op zaterdag 15 juni vieren we dat het bijna zomer is tijdens het Bijna-Zomerfeest in Schoemaker Plantage. En dat doen we dit jaar met sportieve workshops van Delftse ondernemers. Je bent vanaf 15.00 uur welkom en kan je opgeven voor één (of meer) van onze sportieve workshops. Maak kennis met een lesje Brazilian Jiu Jitsu, kinderyoga en ouder-kind yoga of geef je met jouw gezin op voor een rondje Family Bootcamp over de plantage. Daarnaast hebben onze local heroes heerlijk gezonde én duurzame gerechten bereid voor tijdens of na het sporten.

Image not found

Ga jij de uitdaging aan? Geef je dan uiterlijk woensdag 12 juni op voor een (of meer) van de workshops via een mail naar: info@schoemakerplantage.nl. Alle deelnemers van een sportieve workshop krijgen op de dag zelf een coupon om kennis te maken met onze local heroes. Zo haal jij een gezonde smoothie, hartig taartje en heerlijke soep om even bij te komen van alle inspanningen. 

Image not found 

* Let op: we hebben een maximumaantal deelnemers per sport workshop dus vol = vol. 

Muziek, theater en meer…

Naast het sportieve middagprogramma is er nog veel meer leuks te doen en te ontdekken tijdens het Bijna-Zomerfeest! Schuif 's middags aan bij de knutselbus van Atelier Zeven en knutsel jouw eigen leuke, gekke of lieve knuffel of kom naar een van de kindertheatervoorstellingen van Martin Forget.

Blijf 's avonds nog even hangen en haal iets te eten of drinken bij een van onze local heroes onder het genot van twee muzikale optredens van damesduo 'The Lasses'. Kortom: genoeg te beleven voor het hele gezin!

 

Image not foundImage not found

 

Deel
Gekopieerd!