• Blog
  • 9 mei 2019
  • Geplaatst door TeamSchoemakerPlantage

Dubbele film tijdens de Buitenbios op 25 mei!

Op zaterdag 25 mei toveren we de Schoemaker Plantage weer om tot een sfeervolle buitenbios. Deze editie hebben we weer twee films gepland staan. Benieuwd welke het zijn geworden?

Op zaterdag 25 mei schitteren er weer twee films in de Buitenbios, namelijk kinderfilm Jungle Book (Nederlands gesproken) én Mamma Mia als hoofdfilm! De kinderfilm is via een poll op Facebook gekozen. Mamma Mia stond de vorige keer al op het programma, maar kon toen in verband met filmrechten nog niet openbaar vertoond worden. Tijd voor een herkansing!

17.00 uur: Kinderfilm Jungle Book (Nederlands gesproken)

20.30 uur: Hoofdfilm Mamma Mia

Neem je eigen stoel en kleedje mee en kies een goed plekje uit. Tussen de films door geniet je van muziek van DJ Maesch én kan je iets te eten en drinken halen bij een van onze local heroes. Het belooft weer een gezellige dag te worden in Schoemaker Plantage!

Deel
Gekopieerd!