• Blog
  • 9 april 2019
  • Geplaatst door TeamSchoemakerPlantage

'Iedereen is straks gelukkig'

Carola en Corné wonen nu in Delfgauw, maar hebben onwijs veel zin om te verhuizen naar een Herenhuis in Schoemaker Plantage. Met praktijkruimte voor het voedingsbureau van Corné.

Drie jaar geleden startte Corné zijn eigen voedingsbureau Body & Control in Delft waardoor hij vaak ’s avonds aan het werk is. Vanwege de lange dagen gingen ze op zoek naar een huis met ruimte voor een praktijk. 

Carola: ‘We hebben allebei ons hele leven in Delft gewoond en werken ook in Delft. Ik kan niet wachten tot we weer terug mogen keren in Delft!’  

Het klopte gewoon

‘Ik zat op een zomermiddag in de tuin en zag Schoemaker Plantage voorbijkomen op Facebook. Ik vond het er leuk uitzien dus heb mij meteen ingeschreven. Van het een kwam het ander en na het weekend werd ik gebeld door de makelaar. We kregen de tekeningen doorgestuurd en hebben dezelfde week nog een optie op het huis genomen. Het klopte gewoon!’ vertelt Carola enthousiast. 

Wekelijks komen Carola en Corné even kijken op de bouw. ‘Dit huis heeft zoveel te bieden. Hij mag er morgen al staan!’ Carola. Ook Corné kijkt uit naar het wonen in Schoemaker Plantage ‘Geweldig om een dakterras te hebben, geen last meer van verzakkingen en alle tuinen liggen toch vol met stenen. We maken het wel groen met de plantenbakken die komen op de terrassen.’ 

Echt een droomhuis

Het grote parkhuis biedt ontzettend veel mogelijkheden. ‘We hebben de hele zolder open laten maken. Onze zoon Marciano heeft straks een kamer over de hele breedte van het huis. Verder hebben we op de eerste etage de slaapkamer naast de ouderslaapkamer als inloopkast bestemd. We hebben toch ruimte zat!’ lacht Carola. ‘En ik krijg beneden mijn praktijkruimte met eigen ingang aan de voorkant van het huis en wc. Iedereen is straks gelukkig!’ vult Corné aan.  

Het fijne aan een nieuwbouwhuis is dat je die helemaal naar jouw woonwensen kan inrichten zodat het jouw droomhuis wordt. Carola: ‘Wij hebben de keuken niet aan de terraskant bedacht, maar juist aan de kant van het park. De woonkamer hebben we laten verplaatsen naar het terrasgedeelte en de schuifpui vervangen voor openslaande deuren. Zo is het dakterras écht een verlenging van onze woonkamer geworden. En op een mooie lenteochtend genieten vanaf het Frans balkon van het uitzicht over het park voor de deur. Mét kopje koffie!’ Verder is het hele huis voorzien van vloerverwarming die per ruimte te bedienen is én die in de zomer als vloerkoeling functioneert. 

Image not found

Er is overal over nagedacht 

Corné: ‘Vanwege mijn praktijk vind ik het erg belangrijk dat er voldoende parkeerplaatsen zijn en dat mijn praktijk makkelijk bereikbaar is. Verder is het ideaal dat we met vijf minuten fietsen in het centrum van Delft zijn! Dat het huis in een duurzame en groene buurt staat speelt zeker mee en maakte de beslissing makkelijker. Het is mooi om een huis te hebben die al helemaal gericht is op de toekomst.’ 

Ook is er over hele leuke dingen nagedacht, zoals de lantaarntjes en paaltjes op straat, de persoonlijke steen voor de deur en de details op de daken. Carola: ‘We kunnen hier straks fijn wonen aan het park. Hopelijk hebben we een beetje reuring voor de deur van de spelende kinderen en de vogels die voorbijvliegen. Wij kijken er in ieder geval erg naar uit!’

Ook een Herenhuis aan het park?

Elke ondernemer heeft zijn eigen wensen, daarom kan je bij de Herenhuizen uit diverse indelingen kiezen voor de begane grond, de woonverdieping en de slaapkamers. Informeer bij onze makelaars Yvonne Hoebee (015-212 5288) of Corinne Juffermans (070-3084656) naar de mogelijkheden. Je vindt de brochure over de Herenhuizen hier.

Wil je op de hoogte blijven van ons woonaanbod en de vele activiteiten in Schoemaker Plantage? Meld je dan aan als geïnteresseerde. Je ontvangt dan onze maandelijkse nieuwsbrief. Je kunt ons ook volgen via Facebook. Op Instagram delen we de mooiste foto's uit Schoemaker Plantage.

Deel
Gekopieerd!