• Blog
  • 28 maart 2019
  • Geplaatst door TeamSchoemakerPlantage

Vier het voorjaar in Schoemaker Plantage

Het voorjaar is officieel begonnen en we hebben de komende maanden weer tal van activiteiten in Schoemaker Plantage. Zet deze dus snel in je agenda! Houd ook vooral de website en Facebookpagina in de gaten.

Kom langs in de Schoemakerloods! 

De Schoemakerloods is regelmatig op zaterdag geopend van 11.00 tot 13.00 uur. Hier kunnen we je alles vertellen over de huizen in Schoemaker Plantage. Op de volgende data zijn de makelaars aanwezig: 6 april | 18 mei | 8 juni | 29 juni

Pasen bij de Stadsplantage 

Op zondag 21 april is het 1ePaasdag en kan je vanaf 12.00 uur bij de Stadsplantage terecht voor een bijzondere high tea vol lekkernijen. 

Op 2ePaasdag (maandag 22 april) kan je vanaf 10.30 uur terecht voor een heerlijke ontbijtbuffet mét eitjes van de eigen kippen. Vanaf 14.00 uur is het mogelijk om aan te schuiven bij de high tea. De high tea en het ontbijt kosten €21,50 p.p.

Voor beide dagen kan je reserveren via: www.destadsplantage.nl

Eerste zaterdag van de maand: Rondleiding door de wijngaard mét proeverij

Op zaterdag 4 mei en zaterdag 1 juni staat er weer een rondleiding door de wijngaard gepland. Na de rondleiding kan je onder genot van wat hapjes verschillende wijnen uit diverse regio’s proeven. Proef jij wat de invloed van het klimaat is op de wijn?

De rondleiding met proeverij is van 14.00 – 17.00 uur en kost €27,50. Graag even vooraf aanmelden via www.destadsplantage.nl. Het is ook mogelijk om voorafgaand aan de rondleiding te lunchen om 13.00 uur tegen een supplement van €10,-. Geef dit dan aan tijdens de reservering. 

Buitenbios

Op Zaterdag 25 mei staat er weer een Buitenbios gepland in Schoemaker Plantage! Na het succes van de vorige editie is er weer een kinderfilm én als hoofdfilm Mamma Mia. En de Kinderfilm kies jij! Hiervoor opent binnenkort op Facebook een poll zodat jij kan stemmen op jouw favoriete film.  

17.00 uur: Kinderfilm 

20.30 uur: Hoofdfilm Mamma Mia

Portugese avond bij de Stadsplantage

Op vrijdag 14 juni is er weer een echt Portugese avond met kip piri piri van de barbecue door gastkok Mario uit Portugal. Schuif aan een van de lange tafels en geniet van overheerlijk Portugees eten. Je bent welkom vanaf 17.30 uur. Reserveren kan via www.destadsplantage.nl

Schoemaker-Bijnazomer-Festival

Op zaterdag 15 juni vieren we dat het bijna zomer is tijdens het Schoemaker-Bijnazomer-Festival. Je bent vanaf 15.00 uur welkom op dit festival vol sportieve activiteiten, lekker etenen fijne muziek. Meer informatie volgt. Houd hiervoor de nieuwsbrief, website of Facebookpagina in de gaten! 

Horeca in de Schoemakerloods

De Stadsplantage is weer open! Je kan hier iedere vrijdag terecht voor een borrel en diner vanaf 17:30 en ieder zondagmiddag van 12.00 – 18.00 uur voor lunch, koffie, High Tea en borrel. Kijk voor meer informatie en evenementen ook op de website: www.destadsplantage.nl of volg ze op Facebook.  

Vanaf 5 april is ook de Griekse Olijf weer open op vrijdagen van 16.00 – 20.00 uur voor een maaltijd van de dag (let op: op = op). Elke dinsdag is de Griekse Olijf ook van 11.00 – 14.00 uur in Schoemaker Plantage, bij de Portiersloge, te vinden voor een lekkere Griekse lunch. Meer informatie vind je op de website www.griekseolijf.nlof via de Facebookpagina. 

Ook Voldaan Buitenkeuken opent in april weer zijn deuren! Houd voor de openingstijden de website www.voldaanbuitenkeuken.nl en Facebookpagina in de gaten. 

 

Wil je op de hoogte blijven van ons woonaanbod en de vele activiteiten in Schoemaker Plantage? Meld je dan aan als geïnteresseerde. Je ontvangt dan onze maandelijkse nieuwsbrief. Je kunt ons ook volgen via Facebook. Op Instagram delen we de mooiste foto's uit Schoemaker Plantage. 

Deel
Gekopieerd!