• Blog
  • 20 maart 2019
  • Geplaatst door TeamSchoemakerPlantage

Schoemakerloods Open - kom langs! (6/04/2019)

De Schoemakerloods is de plek waar we je alles kunnen vertellen over de huizen in Schoemaker Plantage. Zaterdag 6 april is de Schoemakerloods weer open.

Van 11.00 tot 13.00 uur staan we voor je klaar. We praten je graag bij over de nog beschikbare huizen. Ook kun je bij ons terecht met vragen over Nul Op De Meter en natuurlijk alle andere vragen over Schoemaker Plantage. 

Wil je Schoemaker Plantage goed leren kennen? Drink dan een kopje koffie bij Voldaan, schuif aan bij De Stadsplantage of loop eens binnen bij De Griekse Olijf.

Wil je op de hoogte blijven van ons woonaanbod en de vele activiteiten in Schoemaker Plantage? Meld je dan aan als geïnteresseerde. Je ontvangt dan onze maandelijkse nieuwsbrief. Je kunt ons ook volgen via Facebook. Op Instagram delen we de mooiste foto's uit Schoemaker Plantage.

Deel
Gekopieerd!