• Blog
  • 17 januari 2019
  • Geplaatst door TeamSchoemakerPlantage

Waarom de Herenhuizen ideaal zijn voor ondernemers

De ruim opgezette Herenhuizen in de Schoemaker Plantage zijn onder andere erg bijzonder vanwege hun ruime dakterras en het mooie uitzicht op het park. Maar wist je dat deze huizen ook ideaal zijn voor ondernemers? We leggen je uit waarom.

Kantoor aan huis

In de Herenhuizen bevinden de woonkamer en de keuken zich op de eerste verdieping. Dit betekent niet alleen dat je vanuit je woonkamer prachtig uitzicht hebt over het park, maar ook dat je op de begane grond ruimte overhoudt voor een eigen praktijk of kantoor. Met een kantoor aan huis bespaar je jezelf een hoop reistijd en natuurlijk de huur van een kantoorpand.

Daarnaast heb je de vrijheid om te beginnen met werken wanneer jij dat wil en ben je overdag dicht bij je gezin. Daarnaast is een kantoor aan huis in een van de Herenhuizen ook erg praktisch. Je (potentiële) klanten hoeven niet door je woonkamer of langs je keuken, want de begane grond heeft zelfs een eigen toilet. Hierdoor houd je werk en privé écht gescheiden.

Als ondernemer heb je zo je wensen, daarom kun je kiezen uit twee verschillende indelingen voor de begane grond, de woonverdieping en de slaapkamers. Informeer bij onze makelaars naar de mogelijkheden.

Image not found

Bekijk de brochure over de Herenhuizen hier.

Duurzaamheid

Duurzaamheid gaat een steeds belangrijkere rol spelen in ons leven en dus ook bij het ondernemen. Hier hebben we rekening mee gehouden bij de bouw van de Herenhuizen. Zo zijn ze uitgerust met een warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen op het dak én zijn alle huizen voorzien van energielabel A. Zo ben je dus een verantwoorde en duurzame ondernemer.

Omgeving

De Schoemaker Plantage – en daarmee ook de Herenhuizen – bevindt zich op een praktische, aantrekkelijke plek. Ze is namelijk zeer goed bereikbaar via de grote weg. Heb je een (werk)afspraak in het Delft? Ook dat is geen probleem. Binnen tien minuten fietsen ben je in het centrum.

Wil je meer weten over de Herenhuizen in de Schoemaker Plantage? Bekijk onze website of neem contact op met Yvonne Hoebee (015-212 5288) of Corinne Juffermans (070-3084656).

Wil je op de hoogte blijven van ons woonaanbod en de vele activiteiten in Schoemaker Plantage? Meld je dan aan als geïnteresseerde. Je ontvangt dan onze maandelijkse nieuwsbrief. Je kunt ons ook volgen via Facebook. Op Instagram delen we de mooiste foto's uit Schoemaker Plantage. 

 

Deel
Gekopieerd!