• Blog
  • 22 oktober 2018
  • Geplaatst door TeamSchoemakerPlantage

Herfstfeest – Het belooft weer een mooie middag te worden

Op zondag 28 oktober vindt van 12.00 tot 18.00 uur het tweede (gratis) buitenfestival plaats in Schoemaker Plantage. Na het succesvolle Schoemaker Plantage Nazomerfeest organiseren we nu het Schoemaker Plantage Herfstfeest. En ook dit feest wordt hartstikke leuk! Zo treden er verschillende artiesten op voor jong en oud. Kinderen kunnen luisteren naar het verhaal van een echte verhalenverteller, kunnen met gipsverband knutselen of meedoen met een van de drie voorstellingen van het Meemaaktheater! Daarnaast kan je ook genieten van de heerlijke hapjes en drankjes van onze local heroes.

Kids Terras

Heerlijk je handen uit de mouwen steken. Laat dat maar aan Atelier Zeven over. En wat is er nou leuker dan een gipsselfie te maken, oftewel een beeldje van jezelf met draad en gipsverband? Iets anders is natuurlijk ook mogelijk, zoals een hart, een aap of een voetbal. Het kan allemaal! Lekker aan de slag met gipsverband, en nu eens niet om een gebroken arm te verbinden. Kruip dus aan tafel en doe mee.
13.00 – 17.00 uur 

Image not found

Kampvuur

Toen Rik Vuur 17 jaar oud was, besloot hij van huis weg te lopen en de wijde wereld in te trekken. Tijdens zijn reis leerde hij dat een goed verhaal, zonder inkt, van kampvuur naar kampvuur de wereld rondreist. Terug in Nederland besloot hij om zijn verhalen met zoveel mogelijk mensen te delen. Soms vliegt daar wel eens iets bij in brand… maar dat is oké.
14.45 | 16.00 | 17.30

>> Benieuwd naar het huizenaanbod in Schoemaker Plantage? Klik hier

Theetuin

Demi Knight groeide op met Dolly Parton en Loretta Lynn en dat is goed te horen op haar prachtige debuutplaat ‘Budapest’ die wordt overladen met lovende recensies van pers en publiek. Verwacht ingetogen, sobere country en hier en daar een rauwere bluesrocker. Slechts gewapend met haar gitaar neemt Demi je mee op een avontuurlijke, muzikale countryreis.
13.30 | 14.45 | 16.15

Image not found

Mediterraan Terras

Op het Mediterraan Terras hoor je muziek uit de jaren 60, 70, 80 en 90 (DJ Maesh) of kan je genieten van de Pitropakis Brothers met hun Griekse blues. Daarnaast vind je hier twee voorstelling van het Meemaaktheater.
12.00 | 13.00 | 14.00 | 15.30 | 17.00

>>> Lijkt het je leuk om langs te komen? Bekijk dan ook het Schoemaker Plantage Herfstfeest op Facebook.

Mini Theater

Het Meemaaktheater keert terug met maar liefst drie kindervoorstellingen. Zo ontmoeten jullie professor Stinkmeyer, die rondloopt met zijn nieuwste uitvinding: de Vervuilende Gedachten Transformator. En vergeet ook niet mee te doen met Opruimgymnastiek. Tot slot maak je kennis met het Rommelmonster. En zoals altijd, kun je met alles meedoen.
15.15 | 16.45

Image not found

Schoemakerloods

Loop mee met de rondleiding en ontdek Schoemaker Plantage.
13.00 | 15.00

Eten en drinken

Schuif aan bij de StadsPlantage, Voldaan Buitenkeuken of de Griekse Olijf en geniet van heerlijke gerechten.

Heb je zin in een gezellige herfstmiddag? Je kan je aanmelden via ons event

Wil je op de hoogte blijven van ons woonaanbod en de vele activiteiten in Schoemaker Plantage? Meld je dan aan als geïnteresseerde. Je ontvangt dan onze maandelijkse nieuwsbrief. Je kunt ons ook volgen via Facebook. Op Instagram delen we de mooiste foto's uit Schoemaker Plantage. 

 

 

 

Deel
Gekopieerd!