• Blog
  • 17 september 2018
  • Geplaatst door TeamSchoemakerPlantage

Swing mee bij de Film bij de Loods: Saturday Night Fever

13 oktober veranderen we de Schoemaker Plantage in een sfeervolle buitenbios. De film die we laten zien is de discomusical Saturday Night Fever! Vooraf wordt als kinderfilm De Leeuwenkoning vertoond.

Schoemaker Plantage nodigt je uit voor een sfeervolle middag en avond in onze pop-up buitenbios. Neem een stoel en kleedje mee (of leen ze van ons), kies een goed plekje uit en haal iets lekkers te eten en te drinken bij onze local heroes. Dan ben je helemaal klaar voor de film. 

We vertonen deze keer een middag- en avondfilm. De middagfilm is voor de kids, de avondfilm voor iedereen. Om 17.00 uur vertonen we de middagfilm en om 20.30 de hoofdfilm.

Let op: de buitenbios is verplaatst van 6 naar 13 oktober.

*Rondleiding Schoemaker Plantage* 

Ben je benieuwd naar de ontwikkelingen en huizen in Schoemaker Plantage? Dan kun je zaterdag 13 oktober de rondleiding door het gebied en langs de bouwplaats volgen. We verzamelen om 15.20 uur bij de Schoemakerloods en vertrekken om 15.30 uur. De rondleiding duurt ongeveer een uur. Daarna kun je aanschuiven bij de kinderfilm of later op de avond genieten van Saturday Night Fever! 

Wil je op de hoogte blijven van ons woonaanbod en de vele activiteiten in Schoemaker Plantage? Meld je dan aan als geïnteresseerde. Je ontvangt dan onze maandelijkse nieuwsbrief. 

Je kunt ons ook volgen via Facebook. Op Instagram delen we de mooiste foto's uit Schoemaker Plantage.

 

Deel
Gekopieerd!