• Blog
  • 17 september 2018
  • Geplaatst door TeamSchoemakerPlantage

De Schoemaker Plantage bootcamp!

Schoemaker Plantage organiseert samen met Mascha van Outdoorfrisenfit.nl een toffe bootcamp. Op zondag 30 september van 10-11 uur staan wij klaar in onze sportoutfits om jou van een goede workout te voorzien.

Het maakt niet uit of je nooit sport of juist een fanatieke sporter bent. De bootcamp is voor iedereen en voor elk niveau. Het wordt een goede work-out waarbij we gebruik maken van de omgeving om ons heen. Denk aan bijvoorbeeld boomstammen of stoepjes. Wil jij meedoen en je een uur lang in het zweet werken? Geef je dan snel op via info@schoemakerplantage.nl. We hebben plek voor maximaal 15 personen. 

Wil je op de hoogte blijven van ons woonaanbod en de vele activiteiten in Schoemaker Plantage? Meld je dan aan als geïnteresseerde. Je ontvangt dan onze maandelijkse nieuwsbrief. 

Je kunt ons ook volgen via Facebook. Op Instagram delen we de mooiste foto's uit Schoemaker Plantage.

Deel
Gekopieerd!