• Blog
  • 30 augustus 2018
  • Geplaatst door TeamSchoemakerPlantage

Eerste Schoemaker Plantage Nazomerfeest: Een middag vol belevingen!

We nodigen je uit voor het eerste Schoemaker Plantage Nazomerfeest om deze zomer feestelijk af te sluiten! Dit nazomerfeest vindt plaatst op zondagmiddag 16 september van 12.00 – 18.00 uur.

Er is voor jong en oud van alles te doen tijdens het nazomerfeest in Schoemaker Plantage. Zo kun je luisteren naar de wereldse verhalen van een echte verhalenverteller, is er een interactieve kindertheatervoorstelling, zijn er diverse muziekoptredens van o.a. een songwriter, zijn er rondleidingen door Schoemaker Plantage en kun je genieten van iets lekkers bij de StadsPlantage of de Voldaan Buitenkeuken. Daarnaast kunnen kinderen een eigen knuffel knutselen en versieren. Kortom: plezier voor jong en oud! Het hele programma vind je hieronder. 

Theetuin & Kampvuur  

Rik Vuur besluit op zijn 17e om huis weg te lopen en de wijde wereld in te trekken en leert tijdens zijn reis dat een goed verhaal van kampvuur naar kampvuur de wereld rondreist. Terug in Nederland besluit hij om zijn verhalen en levenslessen van zijn reis met zoveel mogelijk mensen te delen.

Theetuin: 12:15 uur | 13:45 uur
Kampvuur: 15:15 uur | 16:45 uur


Image not found

Mini Theater

Tycho werkt in een speelgoedwinkel, maar er is iets geks met hem aan de hand. De laatste tijd is hij jaloers en wil de ingepakte cadeautjes niet meer aan de klanten geven. Hij heeft de Hebberitus! Een bijzondere tovenaars-pop weet raad en stuurt hem op reis om het enige cadeau te vinden waar iedereen blij van wordt… Gaat Tycho vinden wat hij zoekt?

13:00 uur | 14:30 uur | 16:00 uur

Kids Terras

Je eigen knuffel ontwerp je natuurlijk het liefst zelf! Kom naar de vrolijke Atelier Zeven bus en maak jouw leukste, vreemdste, zachtste en origineelste knuffel. Natuurlijk versier je je knuffel met leuke lintjes, knopen en ander leuks. 

13:00 uur – 17:00 uur 

Schoemakersloods

Ben je benieuwd naar de ontwikkelingen en huizen in Schoemaker Plantage? Volg dan een rondleiding door het gebied en langs de bouwplaats. Tijdens de rondleidingen om 13.00 of 15.00 uur vertellen we je graag meer over de buurt. We verzamelen om 12.50 en 14.50 uur bij de Schoemakerloods en de rondleidingen duren ongeveer een uur. Vergeet je niet om je stevige schoenen aan te trekken?

13.00 uur | 15.00 uur


Image not found

Ben je benieuwd naar de beschikbare huizen in Schoemaker Plantage? Bekijk dan het woonaanbod

Mediterraan Terras

Primos del Norte is een flamencogroep die bestaat uit zangeres Erminia Fernández Córdoba, gitarist Arturo Ramón en percussionist Udo Demandt. Hun uitvoeringen worden niet alleen gekenmerkt door de subtiliteit van de muziek en de explosieve ritmische expressie, maar ook door de mooie stem van Erminia, die er altijd in slaagt het publiek aan te raken. 

15:15 uur | 16:45 uur


Image not found

Tuin Terras

Maurice van Hoek ontvluchtte in 2015 zijn studie om in de Verenigde Staten te gaan reizen. Tijdens deze reis komt hij erachter dat countrymuziek zijn leven is en begint hij met het schrijven van persoonlijke liedjes over zijn avonturen en emoties. Dit najaar brengt hij drie singles uit die zijn nieuwe record aankondigen.

14:30 uur | 16:00 uur | 17:30 uur

Eten en drinken

De StadsPlantage is deze zondag vanaf 11.00 uur open voor koffie met gebak, lunch, high-tea. Daarnaast kun je hier tot 22.00 uur terecht voor een heerlijk diner met flamenco optreden van Primos del Norte.

Bij Voldaan Buitenkeuken kan je vanaf 12:00 uur terecht voor een lunch, een borrelplank of heerlijk diner. Zij serveren hier puur, gezond en lekker eten met de BBQ in de hoofdrol. 

Wij kijken enorm uit naar deze zomerse dag in Schoemaker Plantage. Jij ook? Tot 16 september dan! 

Deel
Gekopieerd!