• Blog
  • 27 augustus 2018
  • Geplaatst door TeamSchoemakerPlantage

Deze vier eigenschappen maken de Herenhuizen aan het park bijzonder

Aan de rand van het park van Schoemaker Plantage worden 17 Herenhuizen gebouwd. Behalve dat de huizen aan het park staan en daarom een geweldig uitzicht hebben, hebben ze nog veel meer bijzondere eigenschappen. Wij belden met de makelaar om te vragen waarom deze Herenhuizen zo bijzonder en gewild zijn.

Praktijk aan huis

Wat niet meteen opvalt, maar wat wel degelijk bijzonder is, is dat op er de begane grond van de Herenhuizen ruimte is voor een kantoor of praktijk aan huis. Omdat je boven woont, kun je een groot deel van de ruimte beneden gebruiken als kantoor of praktijk. Je kunt dan gasten ontvangen zonder dat je deze toe hoeft te laten tot je privéruimtes. 

Image not found

Een gigantisch dakterras

Wat wel in het oog springt, is het gigantische dakterras waarover deze huizen beschikken. De Herenhuizen hebben geen tuin, maar wel een groot onderhoudsvrij dakterras. Handig voor wie wil kiezen voor gemak en comfort. Bovendien maakt dit daktteras het mogelijk dat je je auto onder je huis kunt parkeren. 

Handgemaakte koperen erkers

Wat de makelaars opvalt, is dat kopers enthousiast zijn over de erkers aan de parkzijde. De met de hand gemaakte koperen erkers geven deze huizen een bijzondere uitstraling en zorgen voor nog meer daglicht. Niet alle Herenhuizen zijn uitgerust met zo'n mooie erker, dus is het zaak om op tijd jouw huis mét of juist zonder erker te kiezen. 

Image not found

Een uitzicht waar je niet omheen kunt

En last but not least: deze huizen zijn bijzonder vanwege het uitzicht. We hebben het er al over gehad, maar het uitzicht is de nummer één reden waarom mensen in deze huizen willen wonen. De huizen staan aan het park en omdat je hier woont op de eerste verdieping, heb je een geweldig uitzicht op de natuur, het leven en de spelende kinderen in het park. 

Er zijn nog verschillende Herenhuizen in Schoemaker Plantage te koop. Kijk snel welke dat zijn en neem contact op met de makelaars als je geïnteresseerd bent.

Wil je op de hoogte blijven van ons woonaanbod en de vele activiteiten in Schoemaker Plantage? Meld je dan aan als geïnteresseerde. Je ontvangt dan onze maandelijkse nieuwsbrief. 

Je kunt ons ook volgen via Facebook. Op Instagram delen we de mooiste foto's uit Schoemaker Plantage.

Deel
Gekopieerd!