• Blog
  • 18 juni 2018
  • Geplaatst door TeamSchoemakerPlantage

Film bij de Loods: Grease

22 juni veranderen we de Schoemaker Plantage in een sfeervolle buitenbios. De film die we laten zien? De klassieker Grease.

Schoemaker Plantage nodigt je uit voor een sfeervolle summer night in onze pop-up buitenbios met de klassieker Grease met John Travolta en Olivia Newton-John. Neem een stoel en kleedje mee (of leen ze van ons), kies een goed plekje uit en haal iets lekkers te eten en te drinken bij onze local heroes. Dan ben je helemaal klaar voor deze tijdloze film. De film begint om 21.00 uur*, maar je kunt natuurlijk al eerder komen om lekker te borrelen. 

*Let op: de film start niet zoals eerder gecommuniceerd om 22.00 uur, maar om 21.00 uur. 

MENU: 
Voldaan Buitenkeuken serveert burgers & shakes
De StadsPlantage serveert hotdogs
De Griekse Olijf serveert beef tataki & popcorn uit de pan

Wil je verzekerd zijn van een goede plek? Doe dan mee met onze winactie. Deel ons Facebookbericht of tag je vrienden op Instagram en maak kans op een loveseat voor twee personen inclusief hapje en drankje. Dat wil je winnen. 

Voorafgaand aan de film kun je een rondleiding door Schoemaker Plantage volgen. We verzamelen om 19.20 uur bij de Schoemakerloods en vertrekken om 19.30 uur*. In een uur tijd praten we je helemaal bij over de ontwikkelingen en de huizen in het gebied. Aanmelden is niet nodig. 

* Let op: de rondleiding start niet zoals eerder gecommuniceerd om 20.00 uur, maar om 19.30 uur. 

Wil je op de hoogte blijven van ons woonaanbod en de vele activiteiten in Schoemaker Plantage? Meld je dan aan als geïnteresseerde. Je ontvangt dan onze maandelijkse nieuwsbrief. 

Je kunt ons ook volgen via Facebook. Op Instagram delen we de mooiste foto's uit Schoemaker Plantage.

Deel
Gekopieerd!