• Blog
  • 13 juni 2018
  • Geplaatst door TeamSchoemakerPlantage

Schoemaker Plantage Rondleiding

Voorafgaand aan de vertoning van Grease in onze buitenbioscoop kun je op 22 juni een rondleiding door Schoemaker Plantage volgen.

Ben je benieuwd naar de ontwikkelingen en huizen in Schoemaker Plantage? Dan kun je vrijdag 22 juni de rondleiding door het gebied en langs de bouwplaats volgen. De eerste huizen in Klinkerbuurt 1 en 2 zijn bewoond en de bouw van de huizen van Klinkerbuurt 3 vordert ook gestaag. We vertellen je er graag meer over.

Ga je mee? We verzamelen om 19.20 uur bij de Schoemakerloods en vertrekken om 19.30 uur*. De rondleiding duurt ongeveer een uur. 

Let op: de rondleiding start niet zoals eerder gecommuniceerd om 20.00 uur, maar om 19.30 uur. 

Na de rondleiding kun je een plekje zoeken in onze buitenbioscoop. Vanaf 21.00 uur* vertonen we de film Grease. Wil je een loveseat voor twee personen inclusief hapje en drankje winnen? Deel dan ons Facebookbericht of tag je vrienden op Instagram

Let op: de film start niet zoals eerder gecommuniceerd om 22.00 uur, maar om 21.00 uur. 

Wil je op de hoogte blijven van ons woonaanbod en de vele activiteiten in Schoemaker Plantage? Meld je dan aan als geïnteresseerde. Je ontvangt dan onze maandelijkse nieuwsbrief. Je kunt ons ook volgen via Facebook. Op Instagram delen we de mooiste foto's uit Schoemaker Plantage. 

Deel
Gekopieerd!