• Blog
  • 11 juni 2018
  • Geplaatst door TeamSchoemakerPlantage

Zeven redenen waarom de Herenhuizen aan het park zo bijzonder zijn

In Schoemaker Plantage in Delft staan zeventien bijzondere huizen te koop. Het zijn de Herenhuizen in Klinkerbuurt 3. Ze zijn o.a. zo bijzonder omdat ze een net iets andere indeling hebben dan de meeste huizen. Dat leggen we graag even uit.

Een bijzonder uitzicht 

De naam zegt het al, de Herenhuizen aan het Park liggen aan het park. Dat betekent dat ze een blijvend groen uitzicht hebben op o.a. de waterpartijen, de wandelpaden en het Tiny Forest in het park van Schoemaker Plantage. Om het uitzicht op het park zo mooi mogelijk te maken en tegelijkertijd de privacy te waarborgen, bevinden de woonkamer en keuken van de Herenhuizen zich op de eerste verdieping.  

Image not found


Wonen op de eerste verdieping 

Als koper van een Herenhuis bepaal je zelf waar je op eerste verdieping de keuken wilt hebben. Dat kan zowel aan de voorzijde - met uitzicht op het park dus – of aan de achterkant met toegang tot het dakterras. Hoe dan ook, een groot raampartij aan de voorkant van het huis zorgt voor veel daglicht en een weids uitzicht op het park.
 

Een giga dakterras 

We begrijpen het maar al te goed als je op een mooie dag lekker in het park gaat zitten, maar je kunt het ook nóg dichterbij huis zoeken. Alle Herenhuizen beschikken namelijk over een dakterras van ten minste 48 vierkante meter. Hierop kun je meerdere zitjes, ligbedden en een terraskast kwijt. Die laatste hoef je trouwens niet zelf te kopen. Je terraskast staat al klaar bij oplevering. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Herenhuizen? Klik hier voor het aanbod. 

Image not found

Droog in en uit je auto stappen 

Je auto parkeer je niet in de buurt, maar onder je terras. Als je thuiskomt rij je onder een gemetselde poort door naar je eigen parkeerplaats. Vanaf daar kun je snel je huis in. Wel zo handig! Je auto staat dus veilig, droog én dichtbij. 
 

Een kantoor onder je huis? 

Je huis kom je binnen via de benedenverdieping. Dat kan via de parkeerplaats of via de voordeur aan het park. Voor de thuiswerkers is het mogelijk om op deze verdieping een kantoor te maken. Superhandig als je gasten wilt ontvangen zonder je huis op te ruimen. Verder bevinden zich hier het toilet en de berging.
 

Niet de minste details 

Net als voor de andere huizen in Schoemaker Plantage geldt ook voor de Herenhuizen dat we extra gelet hebben op de details. Zo hebben de erkers waar sommige huizen van voorzien zijn, een handgemaakt koperen dakje. Het zijn deze details die Schoemaker Plantage zo’n authentiek karakter geven. Ook hebben de Herenhuizen een Delftse Stoep voor de deur. Als bewoner mag je bovendien zelf een ontwerp voor je persoonlijke stoeptegel indienen. 
 

Image not found


Niet te vergeten: Nul op de Meter 

We zouden er bijna aan voorbijgaan omdat alle huizen in Schoemaker Plantage Nul Op de Meter zijn, maar dat is en blijft natuurlijk bijzonder. Met een Nul Op De Meter Huis wek je zelf je eigen energie op, bepaal je zelf wat je daarvan gebruikt en kom je bij normaal gebruik uit op een energierekening van nul euro. Dat is dus goed voor de wereld én voor je portemonnee.  

Lees meer over de Herenhuizen aan het park

Wil je op de hoogte blijven van ons woonaanbod en de vele activiteiten in Schoemaker Plantage? Meld je dan aan als geïnteresseerde. Je ontvangt dan onze maandelijkse nieuwsbrief. 

Je kunt ons ook volgen via Facebook. Op Instagram delen we de mooiste foto's uit Schoemaker Plantage. 

Deel
Gekopieerd!