• Blog
  • 16 mei 2018
  • Geplaatst door TeamSchoemakerPlantage

Meet&Greet Parkhuizen

30 mei is de verkoop van de 17 Parkhuizen in Klinkerbuurt 3 gestart. We geven je graag de gelegenheid om informatie in te winnen over deze bijzondere huizen. Daarom organiseren we een Meet&Greet op woensdag 6 juni van 17.00 tot 19.00 uur.

Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat je je vragen graag persoonlijk wilt stellen, dat je de maquette wilt bekijken of dat je het fijn vindt om de plattegronden op grote panelen te zien. Dat kan! Op woensdag 6 juni is de Schoemakerloods open tussen 17.00 en 19.00 uur. Het complete Schoemakerteam (makelaars, bouwers, ontwikkelaars) is aanwezig om je vragen te beantwoorden. 

Lees meer over de Parkandhuizen.

Wil je op de hoogte blijven van ons woonaanbod en de vele activiteiten in Schoemaker Plantage? Meld je dan aan als geïnteresseerde. Je ontvangt dan onze maandelijkse nieuwsbrief. 

Je kunt ons ook volgen via Facebook. Op Instagram delen we de mooiste foto's uit Schoemaker Plantage. 

Deel
Gekopieerd!