• Blog
  • 5 april 2018
  • Geplaatst door TeamSchoemakerPlantage

Nieuwe huizen in Klinkerbuurt 3 in verkoop

De huizen in Fase 2 van Klinkerbuurt 3 zijn vanaf nu te koop. Dat wil zeggen dat er weer volop keuze is voor iedereen die in Schoemaker Plantage wil wonen. Ook zijn er nog een aantal huizen te koop in Fase 1 van Klinkerbuurt 3.


Je kunt het nieuwe aanbod in Klinkerbuurt 3 hier op onze website of in de digitale brochure bekijken. Er is keuze uit 35 nieuwe huizen, waaronder brede gezinshuizen, extra brede gezinshuizen en royale gezinshuizen.

Heb jij je droomhuis gevonden? Schrijf je dan voor woensdag 11 april in. Dat doe je door je allereerst in te schrijven als belangstellende voor Klinkerbuurt 3 Fase 2. Daarna ontvang je een e-mail met een persoonlijke link. Met deze link start je het inschrijfproces en maak je jouw wensen voor een huis in Klinkerbuurt 3 kenbaar. Spannend!

Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat je de huizen in Schoemaker Plantage van binnen wilt bekijken. Dat kan! Op zaterdag 7 april is het mogelijk om tussen 11.00 en 13.00 uur een kijkje te nemen in een royaal gezinshuis en een breed gezinshuis in Klinkerbuurt 2. Ook kun je informatie inwinnen bij o.a. de makelaars en de bouwers. Lees meer over de Meet & Greet. 

Wil je weten hoe het is om in Schoemaker Plantage te wonen? Bewoonster Jolanda blogt er over:
- Zo wonen wij in Schoemaker Plantage
- De leukste plekken in de buurt van Schoemaker Plantage

Wil je op de hoogte blijven van ons woonaanbod en de vele activiteiten in Schoemaker Plantage? Meld je dan aan als geïnteresseerde. Je ontvangt dan onze maandelijkse nieuwsbrief. 

Je kunt ons ook volgen via Facebook. Op Instagram delen we de mooiste foto's uit Schoemaker Plantage. 

Deel
Gekopieerd!