• Blog
  • 27 februari 2018
  • Geplaatst door TeamSchoemakerPlantage

Feestelijke start Tiny Forest

Schoemaker Plantage krijgt een Tiny Forest. Op 28 maart planten we samen met wethouder Stephan Brandligt de eerste boom.


Het Tiny Forest is een dichtbegroeid stukje bos met meer dan 1.000 bomen van 36 inheemse soorten. Het Tiny Forest komt op het eiland van Schoemaker Plantage Park en stimuleert de biodiversiteit.

Je bent van harte welkom op het feestelijke moment dat we de eerste bomen aanplanten. Dat doen we op 28 maart om 11.00 uur. 

In de dagen voor het aanplanten van de bomen, gaan we samen met buurtbewoners en andere belangstellenden de grond voorbewerken. Daar kunnen we alle hulp bij gebruiken. Wil jij helpen met het klaarmaken van het Tiny Forest en het planten van bomen? Stuur ons dan nu een mailtje of een berichtje via Facebook.

Wil je op de hoogte blijven van ons woonaanbod en de vele activiteiten in Schoemaker Plantage? Meld je dan aan als geïnteresseerde. Je ontvangt dan onze maandelijkse nieuwsbrief. Je kunt ons ook volgen via Facebook. Op Instagram delen we de mooiste foto's uit Schoemaker Plantage. 

Deel
Gekopieerd!