• Blog
  • 14 februari 2018
  • Geplaatst door TeamSchoemakerPlantage

Schoemaker Plantage Paasmarkt

We nodigen je uit voor de Schoemakerpaasmarkt! 2 april van 11.00 tot 16.00 uur


Kom lekker struinen en ontdekken tijdens de Schoemakerpaasmarkt! Er is een kofferbakmarkt en een kunstmarkt, fotografie, vintage, 2e hands én muziek. Je ontdekt de meest waanzinnige koopjes voor een aantrekkelijke prijs! We kunnen natuurlijk niet zonder lekkere hapjes en drankjes van onze local heroes Voldaan Buitenkeuken, De Griekse Olijf en De StadsPlantage. 

De Paashaas komt uiteraard ook even langs. Om 12.00 uur kun je met hem op de foto! Voor wie goed kan zoeken hebben we bovendien paaseieren verstopt. Er is dus voor iedereen iets te beleven! 

Paasontbijt of lunch bij de StadsPlantage

De StadsPlantage serveert een paasontbijt vanaf 10:30 uur. Zin om uit te slapen? Vanaf 13:00 uur is er een paaslunch! Beide zijn inclusief een kopje koffie en een sapje. Ontbijt of lunch: €19,50 p.p. kinderen tot 12 jaar €11,50. Met een beetje geluk serveren ze eitjes van de eigen kippetjes. Reserveren kan via info@destadsplantage.nl.

Kraam huren?

Heb jij verrassende kunstwerken, vintage kleding of woonaccessoires in de aanbieding die je wilt verkopen? Het huren van een kraam kost €10,- Vul dan het inschrijfformulier in. 

Rondleiding

Om 13.00 kun je deelnemen aan een rondleiding door Schoemaker Plantage. We laten je dan Klinkerbuurt 1 en 2 zien en vertellen ondertussen meer over de huizen en het toekomstige park. Aanmelden is niet nodig. De rondleiding start bij de Schoemakerloods. 

Wil je op de hoogte blijven van ons woonaanbod of de vele activiteiten in Schoemaker Plantage? Meld je dan aan als geïnteresseerde. Je ontvangt dan onze maandelijkse nieuwsbrief. Je kunt ons ook volgen via Facebook. Op Instagram delen we de mooiste foto's uit Schoemaker Plantage. 

Win een Wetplate portretfoto

Bekijk voor meer informatie ook ons Facebookevent. Wie zich op het Facebookevent aanmeldt maakt kans op een Wetplate portretfoto t.w.v. 65 euro. Dus meld je snel aan en win. 

Deel
Gekopieerd!