• Blog
  • 14 februari 2018
  • Geplaatst door TeamSchoemakerPlantage

Kinderexpo van start

Na het succes van de Kinderexpo in 2017 organiseren we ook dit jaar een kinderexpositie.


Deze keer gaan de kinderen van groep 5 en 6 van de Delftse Montessorischool aan de slag. Ze maken een kunstwerk van afvalmateriaal. Op deze wijze proberen we de kinderen op speelse wijze bij te brengen dat afval hergebruikt kan worden en dat we voorzichtig om moeten gaan met schaarse grondstoffen.

Op 9 maart openen wethouder Aletta Hekker en Anton Schalken van AM de expositie. Iedereen is van harte welkom een kijkje te komen nemen. De Schoemakerloods is open van 17.00 tot 19.00 uur.

Je kunt ook een kijkje komen nemen op 10 en 17 maart van 11.00 tot 13.00 uur.  

Wil je op de hoogte blijven van ons woonaanbod en de vele activiteiten in Schoemaker Plantage? Meld je dan aan als geïnteresseerde. Je ontvangt dan onze maandelijkse nieuwsbrief. Je kunt ons ook volgen via Facebook. Op Instagram delen we de mooiste foto's uit Schoemaker Plantage. 

Deel
Gekopieerd!