• Blog
  • 18 januari 2018
  • Geplaatst door TeamSchoemakerPlantage

Nieuwe Nul Op De Meter Huizen in Schoemaker Plantage te koop

De verkoop van de Nul Op De Meter Huizen in Klinkerbuurt 3 (Fase 1) van Schoemaker Plantage is gestart.

In totaal zijn er 40 mooie en duurzame huizen te koop. Vanaf vandaag kun je je inschrijven als geïnteresseerde en je belangstelling doorgeven. Om je te helpen bij het kiezen van je droomhuis is er een digitale brochure beschikbaar. 

Klinkerbuurt 3 in Schoemaker Plantage

Klinkerbuurt 3 is het nieuwste buurtje van Schoemaker Plantage. De straten en pleinen maken de buurt bijzonder geschikt voor gezinnen. Schoemaker Plantage is de nieuwste stadsbuurt van Delft, naast de TU en op maar tien minuten fietsen van de binnenstad. Lees meer over Klinkerbuurt 3.

Nul op de Meter

In een Nul Op De Meter Huis wek je je eigen energie op. Bij normaal gebruik kom je uit op een energierekening van Nul. Bovendien bevat een Nul Op De Meter Huis vele comfortabele extra’s. Lees meer over Nul Op De Meter.

De huizen in Klinkerbuurt 3 Fase 1


Image not found

Wie in Klinkerbuurt 3 wil wonen heeft de keuze uit verschillende type huizen. Elk met een eigen karakter. De verkoopprijzen variëren tussen € 356.000,- v.o.n.  en € 581.000,- v.o.n. Bekijk de Parkhuizen, Brede Gezinshuizen, Extra Brede Gezinshuizen en Royale Gezinshuizen op onze website of in de digitale brochure. Er is ook een heel bijzonder Royaal Gezins- en Praktijkhuis te koop.

Geef je belangstelling door

Als je je oog hebt laten vallen op een huis in Klinkerbuurt 3, geef je hier je belangstelling door. Let op: zorg dat je jouw voorkeur voor Klinkerbuurt 3 aankruist. Je ontvangt dan een mail met meer informatie en een link om het inschrijfproces te starten.

Neem zelf een kijkje

Om je te helpen bij het maken van een keuze voor Schoemaker Plantage, organiseren we op zaterdag 20 januari een Rondleiding en op 24 januari een Meet & Greet. Volg de Rondleiding om een goede indruk te krijgen van Schoemaker Plantage en de huizen. De Rondleiding start om 11.15 uur, maar om 11.00 uur verzamelen we al bij De Schoemakerloods.

Op de Meet & Greet kun je vragen stellen aan de makelaars, woonadviseurs, keukenexperts, hoveniers en nog veel meer mensen. Zo kun je goed geïnformeerd een keuze maken voor een huis in Klinkerbuurt 3. Ook kun je zolang het licht is een kijkje nemen in een aantal huizen van Klinkerbuurt 2. Je bent woensdag 24 januari van 16.00 tot 20.00 uur welkom in De Schoemakerloods.

Heb je nu direct een vraag? Dan kun je de makelaars bellen of een vraag stellen via Facebook.

Deel
Gekopieerd!