• Blog
  • 11 januari 2018
  • Geplaatst door TeamSchoemakerPlantage

Rondleiding + Binnenkijken Schoemaker Plantage

Woensdag 24 januari verzorgen wij een rondleiding door Schoemaker Plantage en over de bouwplaats van Klinkerbuurt 2.


Loop mee en kijk binnen in een aantal van de huizen in aanbouw (niet in alle huizen). We verzamelen vanaf 16.00 uur bij de Schoemakerloods en lopen om 16.15 uur weg. De rondleiding duurt maximaal 1,5 uur. Denk aan makkelijke en stevige schoenen.

De kans is groot dat je na het volgen van de rondleiding naar Schoemaker Plantage wilt verhuizen. Dat begrijpen we natuurlijk maar al te goed. Dan is het fijn om te weten dat vorige week (18 januari) de verkoop van Klinkerbuurt 3 gestart is. Vergeet niet na afloop de Schoemakerloods te bezoeken voor de Meet en Greet. Daar zijn o.a. de woonadviseurs van BAM Wonen, de architect, keukenshowroom Bruynzeel en hovenier Van der Tol aanwezig om je vragen te beantwoorden. 

Wil je niet de rondleiding volgen, maar wel binnenkijken in een een aantal huizen in Klinkerbuurt 2? Ook dat kan, van 16.00 tot 17.30 uur om precies te zijn. Het is handig om je eerst even te melden in de Schoemakerloods

Bekijk het huizenaanbod in Klinkerbuurt 3.

Je kunt ons ook volgen via Facebook. Op Instagram delen we de mooiste foto's uit Schoemaker Plantage. 

Deel
Gekopieerd!