• Blog
  • 10 januari 2018
  • Geplaatst door TeamSchoemakerPlantage

Start verkoop Klinkerbuurt 3

Het is bijna zover! Op donderdag 18 januari 2018 start de online verkoop van Klinkerbuurt 3 in Schoemaker Plantage.

 

Op die dag ontvang je de nieuwsbrief met daarin de link naar de digitale brochure en de uitleg over de online inschrijfprocedure. Ook de verkoopinformatie zoals verkooptekeningen, technische omschrijvingen en meerwerkinformatie is dan beschikbaar op www.schoemakerplantage.nl. Je hoeft dus niet naar een locatie om de start verkoop mee te maken, dat kan gewoon thuis op de bank.

De inschrijfperiode sluit op woensdag 31 januari 2018 om 16.00 uur. Het maakt dus niet uit wanneer je je inschrijft, als het maar voor 31 januari is! 

Meet & Greet

Om je zo goed mogelijk te informeren over de huizen in Klinkerbuurt 3 wordt op woensdag 24  januari 2018 van 16.00 uur tot 20.00 uur een meet & greet georganiseerd in de Schoemakerloods. Wij presenteren dan de informatie over de woningtypen en er is alle gelegenheid om vragen te stellen, want iedereen is aanwezig! De woonadviseurs van BAM Wonen, de architect, keukenshowroom Bruynzeel en de hovenier Van der Tol. Zodat je helemaal goed geïnformeerd een keuze kunt maken voor een huis in Klinkerbuurt 3. 

Weet je trouwens dat in Klinkerbuurt 2 nog een paar brede gezinshuizen te koop zijn? En dat de verkoop van één van de parkrandhuizen niet is doorgegaan zodat bouwnummer 39 weer beschikbaar is? Interesse? Bel dan met één van de projectmakelaars, zij maken graag een afspraak om je verder te informeren. En misschien is het wel mogelijk om een kijkje in de huizen te nemen. Zij zullen dit met de woonadviseurs van BAM Wonen afstemmen.  

Je kunt ons ook volgen via Facebook. Op Instagram delen we de mooiste foto's uit Schoemaker Plantage. 

 

Deel
Gekopieerd!