• Blog
  • 14 december 2017
  • Geplaatst door TeamSchoemakerPlantage

Appartementen in Schoemaker Plantage: slim, duurzaam en comfortabele luxe

In Schoemaker Plantage verkopen we nul-op-de-meter huizen. In 2018 hopen wij ook exclusieve nul-op-de-meter (nom) appartementen te verkopen.


De comfortabele en luxe appartementen liggen zeer centraal, vlakbij het centrum van Delft. Én ze zijn zeer duurzaam: bij normaal gebruik is je energierekening €0. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook een slimme investering. Is jouw interesse gewekt? Lees dan verder en laat je e-mailadres achter als je op de hoogte wilt blijven. 

Buitenruimte met prachtig uitzicht

We onderzoeken in welke hoeveelheden en prijsklassen wij deze nom-appartementen kunnen aanbieden. Wij denken in verschillende woonoppervlaktes en prijsklassen:

  • 40 m² (2 kamers) te koop vanaf ca. € 160.000,- VON 
  • 80 m² (3 kamers) te koop vanaf ca. € 320.000,- VON 
  • 120 m² (4 kamers) te koop vanaf ca. € 480.000,- VON 
  • 160 m² (4 ruime kamers - 5 kamers mogelijk) te koop vanaf ca. € 640.000,- VON

Elk appartement heeft een eigen balkon of terras. Bij de grotere appartementen minimaal 9 m². Dat is genieten van een grote buitenruimte met een spectaculair uitzicht. Zie jij jezelf al dineren met uitzicht op de binnenstad?

Wat heeft jouw voorkeur? Groot of kleiner?

Slim, duurzaam en comfortabele luxe

De nul-op-de-meter appartementen in Schoemaker Plantage zijn voorzien van de laatste energiebesparende materialen en innovatieve technieken die je huis duurzamer én comfortabeler maken. Denk aan zonnepanelen op de gevel, uitstekende isolatie, automatisch geregelde ventilatie en een fijne vloerverwarming en -koeling. ’s Winters behaaglijk warm en heerlijk koel in de zomer. Tevens hebben de appartementen een zeer luxe afwerkingsniveau waarbij we zoveel mogelijk gebruik maken van duurzame producten. De appartementen stimuleren een bewuste en duurzame leefstijl én zijn een slimme investering in een gasloze toekomst. 

>>>>> Ben jij nieuwsgierig geworden? Laat dan je e-mailadres achter zodat we jou als eerste kunnen informeren over de vervolgstappen. <<<<< 

De nieuwste stadsbuurt van Delft

Schoemaker Plantage is de nieuwste stadsbuurt van Delft op 10 minuten fietsen van het centrum. Verschillende kleine buurtjes vormen samen met de hotspots en het park de Schoemaker Plantage. Hier vind je de architectuur en de levendigheid van de stad, maar ook de rust en de ruimte van een park. Ideaal! 

We informeren jou als eerste

Op dit moment zijn we druk bezig met het ontwikkelen van deze appartementen. Ben jij nieuwsgierig geworden? Dan adviseren we je het volgende te doen: laat hier je e-mailadres achter. We houden jou dan als eerste op de hoogte over het nieuws rondom deze appartementen. We bieden je bovendien de mogelijkheid om je wensen door te geven. We zullen je alleen informeren als er écht nieuws is.

Wil je meer weten over Schoemaker Plantage? Lees dan de verhalen en interviews op ons blog. 

Image not found

Deel
Gekopieerd!