• Blog
  • 13 juli 2017
  • Geplaatst door TeamSchoemakerPlantage

VIND-iets markten bij De Griekse Olijf

Op 22 en 29 juli organiseert De Griekse Olijf een VIND-iets markt in Schoemaker Plantage.


Op de VIND-iets markten van De Griekse Olijf shop je creatieve creaties zoals gelukspoppetjes en dromenvangers gemaakt van fietsbanden, kleurig beschilderde meubeltjes en zelfgemaakte tassen. Ook zullen er andere tweedehands spullen en tuinplanten te koop zijn. Natuurlijk serveert de Griekse Olijf haar verukkelijke eten. Alleen het broodje pita gyros van De Griekse Olijf is al een bezoekje aan Schoemaker Plantage waard. 

Je kunt de VIND-iets markten bezoeken op 22 en 29 juli van 11.00 tot 15.00 uur. Op 22 juli is onze Schoemakerloods ook geopend (van 11.00 tot 13.00 uur). 

De Griekse Olijf is een Griekse delicatessenzaak in Schoemaker Plantage. Je kunt er terecht voor echte Griekse gerechten als moussaka, pita gyros, kip met rozemarijn uit de oven en olijven. 

Wil je op de hoogte blijven van deze en andere activiteiten in Schoemaker Plantage? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons via Facebook. Op Instagram delen we de mooiste foto's uit Schoemaker Plantage. 

 

Deel
Gekopieerd!