• Blog
  • 27 juni 2017
  • Geplaatst door TeamSchoemakerPlantage

Wetplate Portretfotografie bij de Stadsplantage

Zaterdag 9 juli kun je een wel heel bijzondere portretfoto laten maken.


Dan is namelijk Peter van Hal te gast bij De Stadsplantage in Schoemaker Plantage. Peter maakt portretfoto's op een zogenaamde wetplate. Wetplate-fotografie is een fototechniek die veel gebruikt werd omstreeks het jaar 1850. Het is een fascinerend en delicaat proces waarbij chemie een centrale rol speelt.

In De Stadsplantage maakt Peter van Hal foto's en legt hij de werking van de techniek uit. Een eigen portretfoto kost 65 euro. Kijk op de website van Peter van Hal voor voorbeeldfoto's. Hieronder een video van TedX Arnhem over het werk van Peter van Hal. 

Volg ons via FacebookTwitter of Instagram om op de hoogte te blijven van nieuwe updates en activiteiten. Heb je naar aanleiding van dit artikel een vraag? Neem dan contact op met de makelaar, bezoek onze Informatieloods of stel je vraag via Facebook

Deel
Gekopieerd!