• Blog
  • 27 juni 2017
  • Geplaatst door TeamSchoemakerPlantage

Boerenmarkt in de Schoemaker Plantage in Juli

Op zaterdag 8 juli organiseert Voldaan Buitenkeuken opnieuw een Boerenmarkt. Na een succesvolle eerste editie in april is het tijd voor een nieuwe Boerenmarkt met veel heel veel lekker eten en zomerse bieren en wijnen.

 

Op de Boerenmarkt vind je een overvloed aan lekker eten en drinken. O.a. de lekkerste Delfse koffie, gebakken brood van De Diamantenring en zonnige Portugese wijnen van De Stasdsplantage, biologische Groente van De Groenteboerin, boer Auke verkoopt vlees van Franse koeien en er is Fruit van het Fruithuisje. Voor de volwassenen zijn er melancholische plaatjes vanaf vinyl en voor de kinderen is er een springkussen. 

Kijk hieronder voor een sfeerimpressie van de vorige Boerenmarkt. 

Voldaan Buitenkeuken – het eerste foodtruckrestaurant van Nederland - is geopend op vrijdag (11.00 – 23.00 uur), zaterdag (11.00 – 23.00 uur) en zondag (11.00 – 23.00 uur). 

Volg Voldaan Buitenkeuken via Facebook om op de hoogte te blijven van alle activiteiten. 

>> Volg de Schoemaker Plantage ook op FacebookInstagram of Twitter.  
>> Deel dit artikel met je vrienden via de sharebuttons hieronder.

Deel
Gekopieerd!