• Blog
  • 3 april 2017
  • Geplaatst door TeamSchoemakerPlantage

Expositie 'Zo Wil Ik Wonen' geopend

Vrijdagmiddag heeft wethouder Aletta Hekker samen met basisschoolkinderen van de Freinetschool en De Meander de expositie 'Zo Wil Ik Wonen' geopend. 100 kinderen hebben voor deze expositie hun droomhuis geknutseld.


De expositie is te bekijken in de Schoemakerloods op zaterdag 8 en zondag 9 april van 12.00 tot 17.00 uur. Hieronder een video en enkele foto's van de opening van de expositie.

 

Image not found

Wethouder Hekker opende de expositie. De wethouder was - net als alle aanwezige ouders - onder de indruk van de kwaliteit en de originaliteit van de bouwwerken. 

Image not found

De kinderen hebben echte volwassen huizen geknutseld. Met jongens- en meisjeskamers, trappen, televisies en zelfs een douchegordijn.

Image not found

De huizen werden uitvoerig bekeken. Sommige bouwwerken zijn zo gedetailleerd dat het loont om ze van heel dichtbij te bekijken!

Image not found

In alle huizen komt het thema duurzaamheid goed terug! Om te laten zien hoe je zelf stroom op kunt wekken konden de kinderen fietsen om het licht te laten branden.

Image not found

Na hard werken is het tijd voor ontspanning. De bouwvakkers warmden hun marshmallows op boven het vuur van Voldaan Buitenkeuken.

Image not found

De huizen in de expositie zullen een inspiratie zijn voor de échte huizen die er in de Schoemaker Plantage gaan komen. Binnenkort zullen we eens bij de ontwikkelaars informeren hoe we de creaties van deze expositie terug gaan zien.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in de Schoemaker Plantage of wil je je inschrijven als geïnteresseerde? Laat dan je gegevens bij ons achter.

>> Volg de Schoemaker Plantage ook op FacebookInstagram of Twitter.  
>> Deel dit artikel met je vrienden via de sharebuttons hieronder.

Deel
Gekopieerd!