• Blog
  • 15 maart 2017
  • Geplaatst door TeamSchoemakerPlantage

Expositie in Schoemakerloods: ‘Zo wil ik wonen!’

Meer dan 100 kinderen uit Delft knutselen hun allerfijnste woonplek.


Op vrijdag 31 maart opent wethouder Aletta Hekker om 16.00 uur de expositie ‘Zo wil ik wonen!’ in de Schoemakerloods. Je bent van harte welkom om daarbij aanwezig te zijn.

 

Kijkdozen en bouwwerken in Minecraft

De afgelopen weken hebben de kinderen van de groepen 6 en 7 van de Freinetschool, een aantal kinderen uit de groepen 6, 7 en 8 van OBS De Meander en de 3+ kinderen van Kinderdagverblijf Plukkebol gewerkt binnen het thema architectuur, wonen en bouwen. In totaal laten meer dan 100 kinderen tussen 3 en 11 jaar zien hoe zij het allerliefst willen wonen. Zij hebben kijkdozen geknutseld, tekeningen of filmpjes gemaakt, in Minecraft gebouwd of andere knutselwerken gemaakt.

Image not found

Rondleiding op de bouwplaats en bouwvakkers in de dop

In het kader van het wonen/ bouwen thema heeft het Schoemakerteam de basisschoolkinderen uitgenodigd op de bouwplaats voor een rondleiding. De kinderen van Plukkebol hebben met kinderbakstenen en -cement muurtjes gemetseld in de Schoemakerloods. Als echte bouwvakkers in de dop!

Openingstijden expositie

De expositie gaat open op vrijdag 31 maart om 16.00 uur. Daarna is de expositie 2 weekenden geopend:

  • Zaterdag 1 en zondag 2 april, 12.00 – 17.00 uur.
  • Zaterdag 8 en zondag 9 april, 12.00 – 17.00 uur. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in de Schoemaker Plantage of wil je je inschrijven als geïnteresseerde? Laat dan je gegevens bij ons achter.

>> Volg de Schoemaker Plantage ook op FacebookInstagram of Twitter.  
>> Deel dit artikel met je vrienden via de de sharebuttons hieronder.

 

Deel
Gekopieerd!