• Blog
  • 13 maart 2017
  • Geplaatst door TeamSchoemakerPlantage

Schoemaker Plantage zoekt extra inspiratie voor nieuw park

In de Schoemaker Plantage komt het nieuwste park van Delft. De toekomstige bewoners van de stadsbuurt bepalen de inrichting, maar extra inspiratie is meer dan welkom. Daarom nodigen we je uit om via Facebook met ons mee te denken.


Een maand lang verschijnt er elke week een vraag op onze Facebookpagina. We zijn benieuwd naar jouw antwoorden. Hou je niet in, stuur ons vooral veel foto’s en afbeeldingen. Na afloop verzamelen we de antwoorden op een moodboard in onze Schoemakerloods. Onder de inzendingen verloten we een diner voor twee bij de Stadsplantage.

Deze week is de vraag als volgt: Welk meubilair zie jij graag in het park van de Schoemaker Plantage?  Reageer op onze Facebookpagina. 

Het park in de Schoemaker Plantage is straks 500 meter lang. De inrichting is speels en spannend. “Door kronkelende paden, glooiende heuvels en meanderend water voelt het park nog groter aan,” zegt landschapsarchitect Bram Breedveld. 

Het park scheidt de Klinkerbuurt van de Grasbuurt. Wandelpaden en bruggen zullen de twee buurten met elkaar verbinden. De bouw van de Klinkerbuurt is in 2016 gestart. De Grasbuurt volgt later. Alle huizen in de Schoemaker Plantage liggen aan of bij het park. Bekijk hier het actuele aanbod aan huizen in de Klinkerbuurt.

Vind je het leuk om de Schoemaker Plantage met eigen ogen te bekijken. Breng dan eens een bezoek aan Voldaan Buitenkeuken of De Stadsplantage. Op zaterdag 18 maart is ook onze Schoemakerloods weer geopend. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in de Schoemaker Plantage of wil je je inschrijven als geïnteresseerde? Laat dan je gegevens bij ons achter.

>> Volg de Schoemaker Plantage ook op FacebookInstagram of Twitter.  
>> Deel dit artikel met je vrienden via de de sharebuttons hieronder.

Deel
Gekopieerd!