• Blog
  • 6 februari 2017
  • Geplaatst door TeamSchoemakerPlantage

Deze huizen zijn er te koop in Klinkerbuurt 2

Klinkerbuurt 2 is de nieuwste buurt van de Schoemaker Plantage. Deze nieuwe stadsbuurt heeft een eigen stadspark en ligt op maar 10 minuten fietsen van de binnenstad. In Klinkerbuurt 2 komen 30 ruime energieneutrale huizen. Wij hebben de verschillende type huizen voor je op een rij gezet.

 

Wil je al deze informatie op een rustig moment doorlezen? Vraag dan een link naar onze digitale brochure aan. Dat kan door hier je gegevens in te vullen.

Alle huizen zijn compleet

Voor alle huizen in Klinkerbuurt 2 geldt dat ze energieneutraal zijn. Ze wekken hun eigen energie op en daarom is jouw energierekening bij normaal gebruik ‘nul’. Hiervoor hebben alle huizen o.a. zonnepanelen en vloerverwarming en –koeling door het hele huis. Daarbovenop zijn alle huizen ook nog eens voorzien van een complete keuken, een complete badkamer en mooie stompe deuren in houten kozijnen.

Kies je favoriete indeling

Als koper van een huis in Klinkerbuurt 2 kun je je huis naar eigen wens indelen! Per verdieping kun je zonder extra kosten kiezen uit verschillende plattegronden.

Brede Gezinshuizen

Image not found

What’s in a name? De Brede Gezinshuizen zijn maar liefst zes meter breed. Hierdoor is er ruimte voor een grote woonkamer van wel 30 vierkante meter, een open keuken en vijf slaapkamers. Ze liggen aan een gezellig straatje. Vanuit dit straatje loop je zo naar het park! En via een poort in Het Poorthuis kom je bij je auto op het binnenterrein. De Brede Gezinshuizen hebben een woonoppervlakte van 164 tot 167m2 en kosten € 430.000,- tot € 450.000,- v.o.n. Schrijf je in als geïnteresseerde om een link naar onze digitale brochure te ontvangen. Hierin lees je alles over Klinkerbuurt 2 en de Parkrandhuizen.

De Brede Gezinshuizen hebben een woonoppervlakte van 164 tot 167m2 en kosten € 430.000,- tot € 450.000,- v.o.n. 

In onze digitale brochure lees je alles over Klinkerbuurt 2 en de Brede Gezinshuizen. Laat hier je gegevens achter om een link naar de digitale brochure te ontvangen. 

Parkrandhuizen

Image not found

De Parkrandhuizen liggen direct aan het park van de Schoemaker Plantage. Je hebt vanuit deze huizen een geweldig uitzicht op het park. Om dat uitzicht nog mooier te maken liggen ze ook nog eens 45 centimeter hoger dan de straat. Ook bijzonder is dat er op de zolder van deze huizen naast een vierde en vijfde slaapkamer ook nog ruimte is voor een tweede badkamer of een derde toilet.

De Parkrandhuizen hebben een woonoppervlakte van 195 tot 198m2 en kosten € 470.000,- tot € 490.000,- v.o.n.

Schrijf je in als geïnteresseerde om een link naar onze digitale brochure te ontvangen. Hierin lees je alles over Klinkerbuurt 2 en de Parkrandhuizen.

Parkrandtorenhuis

Image not found

Het Parkrandtorenhuis is het grootste huis van Klinkerbuurt 2. Het huis met toren heeft een woonoppervlak van 233m2, zes slaapkamers en twee badkamers. De grootste slaapkamer heeft een eigen badkamer en – jawel – een walk-in closet! Het Parkrandtorenhuis heeft een woonoppervlakte van 234m2 en kost € 590.000,- v.o.n.

Poorthuis

Image not found

Klinkerbuurt 2 telt naast het Parkrandtorenhuis nog een bijzonder huis. Namelijk het Poorthuis. Dit huis heeft een extra ruime zolder boven de doorgang naar het binnenterrein. Deze ruimte kun je gemakkelijk inrichten als werkplek of atelier.

Het Poorthuis heeft een woonoppervlakte van 201m2 en kost € 465.000,- v.o.n. Schrijf je in als belangstellende om de brochure met plattegronden te ontvangen.

Royale Gezinshuizen

Image not found

De Royale Gezinshuizen zijn traditioneel ingericht, waardoor alle vierkante meters optimaal benut kunnen worden. Deze huizen zijn vijf meter veertig breed en hebben een grote tuingerichte woonkamer. Vanuit de woonkamer kijk en loop je door een grote glazen pui zo de tuin in.

De Royale Gezinshuizen hebben een woonoppervlakte van 129 tot 132m2 en kosten € 342.000,- tot € 370.000,- v.o.n.

In onze digitale brochure lees je alles over Klinkerbuurt 2 en de energieneutrale huizen. Laat hier je gegevens achter om een link naar de digitale brochure te ontvangen. Je kunt natuurlijk ook onze makelaars bellen of je vraag via Facebook stellen.

>> Volg de Schoemaker Plantage ook op FacebookInstagram of Twitter.  
>> Deel dit artikel met je vrienden via de de sharebuttons hieronder.

Deel
Gekopieerd!